Mere fokus på efteruddannelse og kompetenceløft

Mere fokus på efteruddannelse og kompetenceløft

8. oktober 2020 - kl. 8:33 - af

Frederikshavn Handelsskole vil sætte endnu mere fokus på efteruddannelse og kompetenceløft i det frederikshavnske erhvervsliv

Torsdag d. 1. oktober bød Frederikshavn Handelsskole velkommen til en ny udviklingskonsulent, Katrine Skaarup Andersen, som skal være med til at skabe kompetenceudvikling og opkvalificering hos medarbejdere i det frederikshavnske erhvervsliv. Med ansættelsen af den ny udviklingskonsulent ønsker Frederikshavn Handelsskole at have endnu mere fokus på de lokale virksomheders konkrete behov. ”Vi vil øge medarbejdernes markedsværdi, forbedre arbejdskvaliteten samt hjælpe virksomheder med at skabe bedre resultater ved at omsætte viden og læring til handling”, udtaler Katrine Skaarup Andersen.

Katrine er uddannet i Kommunikation og Digitale Medier og har en kandidatgrad i Læring og Forandringsprocesser. Katrine har tidligere været ansat på TECHCOLLEGE i Aalborg og har desuden i en årrække undervist og instrueret i forskellige træningstyper i Fitness World i Frederikshavn og Sæby.

Brian Andersson, direktør for Frederikshavn Handelsskole, byder Katrine Skaarup Andersen velkommen: ”Katrine har utroligt mange spændende kompetencer. Hun er med sit gåpåmod og positive sind en stor gevinst for vores lokalområde. Jeg ser frem til at præsentere Katrine for vores mange gode samarbejdspartnere”. Katrine er født og opvokset i Frederikshavn, og har allerede et stort netværk lokalt. ”Hun har meget energi og vil have et naturligt fokus på udvikling og forandring. Jeg er sikker på, at det lokale erhvervsliv tager godt imod vores ny udviklingskonsulent”, slutter direktøren.

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad Frederikshavn Handelsskole kan gøre for dig og dine medarbejdere, er du velkommen til at kontakte Katrine (ksan@fhavnhs.dk, 2750 3919).

Du kan også møde Katrine ved forskellige netværksarrangementer i Frederikshavn. Første gang til Frederikshavn Handelsskoles HRM-netværksmøde d. 22. oktober.  Hvis du vil vide mere, er du også velkommen til at kontakte os.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mere fokus på efteruddannelse og kompetenceløft' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger