Læserbrev: Testenheder til yderområderne!

Læserbrev: Testenheder til yderområderne!

20. oktober 2020 - kl. 18:28 - af

Kære Ulla. Coronaen rammer også udenfor de større byer… Dét ses desværre bare ikke på listen over teststeder hvor især steder som Skagen, Ålbæk, Østervrå, Dronninglund og Løgstør svigtes af Regionen.

I disse tider er det så utroligt vigtigt at have en testmulighed i umiddelbar nærhed af sin bopæl. Selvfølgelig hvis man bliver syg, men også hvis man ønsker at blive testet uden symptomer. I en travl hverdag kan det være svært at tage de par timer ud af kalenderen midt på dagen som det hurtigt kræves for at tage turen til en af de større byer for at lade sig teste.

Ydermere er der det problem at ikke alle har bil og hvad gør man så når man vil testes? – hvis ikke man har symptomer kan man naturligvis for de flestes vedkommende tage offentlig transport og så gå de sidste kilometer op til det enkelte teststed, men det er dyrt for den enkelte borger. Er man syg er man henlagt til at rejse med Falck hvor der kan være lange ventetider, eller også skal man på jagt efter en pårørende der vil ofre sig og risikerer selv at blive smittet på turen.

Derfor mener jeg at der er et akut behov for at oprette flere, mobile- såvel som faste testenheder rundt om i Nordjylland.

Med venlig hilsen
Mathias Rump Hansen

7 kommentarer til “Læserbrev: Testenheder til yderområderne!” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

7 kommentarer til “Læserbrev: Testenheder til yderområderne!”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Testenheder til yderområderne!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger