Du kan stadig gå i biffen

Du kan stadig gå i biffen

31. oktober 2020 - kl. 6:37 - af

Det kan være svært at bevare overblikket i disse tider, hvor corona- restriktionerne også rammer kulturlivet.

Der er ikke mange kulturelle lyspunkter i Skagen mens kulturhus Kappelborg er lukket ned, men det er dog stadig muligt at komme væk fra den hjemlige tv-skærm.

Man kan stadig gå i biografen og nyde en god film på det store lærred – hvor gode film jo i virkeligheden bør ses, siger formanden for foreningen Skagen Bio, Henning Dochweiler.

Og Skagen Bio byder i den kommende tid blandt andet på to nye danske film som begge er imødeset med spænding.

Det er komedien Madklubben, som er blevet rost af anmelderne, og det er den dramatiske Erna i Krig. Og dertil kommer familiefilm om søndagen og transmissionen af de naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet om tirsdagen.

– Det gælder stadig, at der højst må være 43 gæster i Skagen Bio, og naturligvis, at der skal holdes afstand og sprittes af med mere. Det gælder også stadig, at billetter sælges således, at der er tomme sæder mellem de enkelte grupper af tilskuere.

– Det nye efter den seneste stramning er, at man nu skal bære mundbind i foyeren, ved skranken og ved indgangen til biografsalen. Men når man har fundet sin plads og sat sig, kan man tage mundbindet af og nyde sine popcorn, lakridser eller andet – og naturligvis filmen, fortæller Henning Dochweiler.

Mundbindet tages så på igen, når man efter filmen igen er ude af biografen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Du kan stadig gå i biffen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger