Ålbæk – narkopåvirket bilist anholdt

Ålbæk – narkopåvirket bilist anholdt

5. november 2020 - kl. 9:20 - af

Politirapporten: To betjente i civil patruljebil kom kørende ad Skagensvej i Ålbæk tirsdag den 3. november ved 10-tiden, da de lagde mærke til en personbil, som bakkede ud fra en indkørsel. Betjentene besluttede sig her for at udføre kontrol med føreren.

Den ene af betjentene gik hen til bilen og tog kontakt til føreren – en 22-årig mand. Ved nærmere blik viste det sig, at føreren havde fået inddraget sin førerret i en tidligere hændelse. Derudover kunne betjentene se, at manden havde meget små pupiller. Mon han var påvirket?

Dét skulle komme an på en narkometertest. Kort tid senere fik betjentene resultatet: manden havde tilsyneladende indtaget narkotika og havde derfor kørt bil i påvirket tilstand.

Adspurgt erkendte føreren, at han havde taget kokain tidligere på dagen. Politiet sigtede og anholdt derfor den 22-årige mand for kørsel under påvirkning af stoffer samt kørsel uden førerret.

Politiet ransagede derefter mandens bil og visiterede ham – dog uden fund af politimæssig interesse. Betjentene fik dog mistanke til, at manden have narkotika derhjemme. De fortalte ham, at de ville ransage hans adresse – og kort tid senere gik de til værks.

Manden fortalte inden ransagningen, at han havde ca. 1 gram kokain liggende til eget brug. Og efter en grunding gennemgang af mandens adresse, var den omtalte pose også det eneste fund. En kontrolvejning viste, at der i posen var 0,40 gram kokain.

Politiet sigtede derfor også den 22-årige mand for besiddelse af narkotika.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ålbæk – narkopåvirket bilist anholdt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger