Mange initiativer i Skagen Badmintonklub

Arkivfoto.

Mange initiativer i Skagen Badmintonklub

9. november 2020 - kl. 10:33 - af

OK giver Skagen Badmintonklub 30 procent ekstra i sponsorstøtte, så de får hjælp til at komme igennem coronakrisen Der skulle have stået godt 14.000 kr. på sponsorchecken til klubben. Men OK har denne gang valgt at lægge 30 procent ekstra oveni, så Skagen Badmintonklub får ekstra økonomisk hjælp til at klare sig igennem denne udfordrende tid.

“Vi har haft stor succes med at starte “familiebadminton”. Og ligeledes med badminton, leg og hygge om fredagen for de yngste klasser, efter et samarbejde med skolerne,” siger formanden for Skagen Badmintonklub Dorte Ledet, og hun forklarer videre: “Vi har også fleksifjer, hvor der kommer omkring 30 spillere, og mange af medlemmerne her er forældre til vore børn og unge. Vi har ca. 200 medlemmer i alt, og her af er der ca. 60 spillere er under 18 år.”

Skagen Badmintonklub har måttet udsætte den årlige skoleturnering i samarbejde med DGI. Det er ellers er et arrangement, der plejer at give medlemstilgang, når børn og unge prøver at spille, og opleve kammeratskabet i klubben.

Dorte Ledet tilføjer: “Vi er selvfølgelig meget glade for de ekstra 30 procent vi har modtaget, og kan kun opfordre vore medlemmer til at støtte OK, da det jo give os ekstra indtægter og dermed muligheder. Vi har eksempelvis en stor udfordring i at få trænere til klubben, så derfor er al hjælp kærkommen.”

Det kan godt betale sig at tanke hos OK. Nu har Skagen Badmintonklub modtaget næsten 19.000 kr. plus evt. moms for det seneste år.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK, der udbetaler pengene.

Op til 15 øre for hver liter
Den pågældende klub eller forening kan i alt opnå 15 øre i støtte for hver liter, bilisten tanker. Der er først og fremmest 5 øre for at tanke brændstof. Men også 5 øre for samme liter brændstof, hvis bilisten er el-kunde i OK og yderligere 5 øre, hvis man har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte lokalsporten med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK
Skagen Badmintonklub er én af 1800 klubber og foreninger, der kommer til at nyde godt af ekstra støtte fra OK. Det danske energiselskab vil frem til og med maj 2021 øge sponsorstøtten med 30 procent til alle eksisterende foreninger med en benzinkortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

”Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Med et OK-benzinkort eller OK-appen vælger du selv, hvilken forening du vil støtte, hver gang du tanker – uden det koster ekstra.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mange initiativer i Skagen Badmintonklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger