Coronarestriktioner: Den nye dagligdag på folkeskolerne er godt i gang

Arkivfoto.

Coronarestriktioner: Den nye dagligdag på folkeskolerne er godt i gang

12. november 2020 - kl. 10:46 - af

I Frederikshavn Kommune er folkeskolerne i gang med de nye restriktioner, der skal v√¶re med til at begr√¶nse smittek√¶derne i samfundet ‚Äď det indeb√¶rer blandt andet mere plads mellem eleverne, digital undervisning og forskudte frikvarterer

I Frederikshavn Kommunes folkeskoler er man ved at vænne sig til den nye dagligdag, der trådte i kraft i mandags. Her skal eleverne fra 5.-8. årgang undervises digitalt som et led i at bremse samfundssmitten af Covid-19.

– Alle vores 5.-8. klasser bliver undervist virtuelt. Det betyder, at vi rent fysisk har mere plads p√• skolerne, s√• vi kan s√łrge for bedre afstand mellem de elever, der stadig m√łder fysisk frem til undervisningen. Dermed f√•r alle elever deres undervisning, og vi kan sikre os, at det foreg√•r under gode betingelser, forklarer Anette Nedermark, der er skolechef i Frederikshavn Kommune.

Samtidig holdes de klasser, der modtager undervisning p√• skolerne, adskilt og frikvartererne afholdes forskudt, s√• eleverne ikke blandes p√• tv√¶rs af klasserne. Indtil videre har det fungeret godt, men skoleledelsen holder √łje med smittetallene for at sikre sig, at initiativerne virker.¬†

I Frederikshavn Kommune vurderes der dagligt på smittetallene på den enkelte skole for at vurdere, om der behov for at lukke skolen. Er der det, kan kommunen tage kontakt til Styrelsen for Patientsikkerhed, der så kan træffe beslutningen ud fra en sundhedsfaglig vurdering.

Indtil videre gælder de nuværende restriktioner frem til og med den 3. december.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Coronarestriktioner: Den nye dagligdag på folkeskolerne er godt i gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger