Kystmuseet Skagen inviterer til Jul i Den Gamle Mølle

Kystmuseet Skagen inviterer til Jul i Den Gamle Mølle

25. november 2020 - kl. 7:41 - af

Første advent slår Kystmuseet Skagen dørene op til Jul i Den Gamle Mølle med masser af julehygge, nisseløjer, julegodter og musik. Som noget nyt kan børnene være med til at pynte Kystmuseets store juletræ, som tændes kl. 15. Der er et begrænset antal eventbilletter af hensyn til Corona.  

Den 1. advent kan du glæde dig til et sandt juleeventyr på Kystmuseet i Skagen fra kl. 13-16. Her bliver der traditionen tro masser af julehygge med hjemmebagte æbleskiver, hjemmelavet glögg, julemusik, oplæsning af julehistorier og mange andre juleløjer.

Traditionen tro har drillenissen været på spil og han har lavet mærkelige ting rundt omkring på museet, som børnene skal undersøge nærmere.

Som noget nyt kan børnene også være med til at pynte Kystmuseets store flotte juletræ, som står udendørs ved den rige fiskers hus. Her kan børn tage julepynt med, som de selv har lavet hjemmefra og hænge på træet inden det tændes kl. 15:00.

I museumscaféen og rundt omkring på museet vil der være hyggelig julemusik i løbet af eftermiddagen, og i Kystmuseets biograf læser Nissemor julehistorier for børn fra kl. 13:30-14:00.

Der er også julehistorier for voksne fra kl. 14:20-14:50, hvor Nissemor fortæller om jul i gamle dage. 

Af hensyn til Corona er der et begrænset antal eventbilletter, som kan købes på Kystmuseet eller på websiden kystmuseet.dk. Billetten inkluderer entré til Kystmuseet 7 dage frem.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kystmuseet Skagen inviterer til Jul i Den Gamle Mølle' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger