laøhlé er nu en helårs butik

Karen Christensen står klar til at ekspedere netop dig !.

laøhlé er nu en helårs butik

26. november 2020 - kl. 9:10 - af

Fra at have været en sommerbutik har ejerne, Anne Voigt og Katrine Noer, nu valgt at holde åbent hele året i deres butik “laøhlé” på Sct. Laurentiivej 15.

Bag disken finder du Karen Christensen, der fortæller:

“Vi skylder både skagboer og turister at holde åbent hele året, for der er rigtig mange turister der kommer til Skagen p.g.a byens store udvalg af specialforretninger”.

På fredag bydes julen velkommen med en gave til dig der køber for mere end 500 kr, nemlig et par limited edition øreringe fra drop serien, ( værdi 700 kr. ). Køber du for 1500 får et par forgyldte øreringe fra dropserien, (værdi 800 kr. ). Øreringene er lavet unikt til denne dag og kommer ikke til salg efterfølgende.

Anne Voigt og Katrine Noer skriver således om deres butik på deres hjemmeside: laøhlé er funderet i et ønske om at skabe bæredygtig mode, der forener en holistisk bæredygtighed med kompromisløs æstetik. Det er vores fælles mission; en fælles drøm, en fælles æstetik og et fælles værdisæt. Det er et løfte til hinanden om altid at gøre vores bedste; og det er vores løfte til dig om, at bæredygtig mode skal være mere end et alternativ; det skal være det indlysende, inspirerende og nærværende førstevalg, der får dit hjerte til at banke lidt hurtigere, hver gang du tager det på.

I vinterhalvåret holder forretningen åbent mandag, torsdag og fredag fra 10.00-17.30. Lørdag fra 10.00 – 16.00 og søndag 10.00 – 15.00.

Du finder laøhlés hjemmeside her

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'laøhlé er nu en helårs butik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger