Sven Westergaard udgiver “Bogen om Selvmord”

Sven Westergaard udgiver “Bogen om Selvmord”

8. januar 2021 - kl. 12:32 - af

En meget velmenende udgivelse er Bogen om Selvmord af Sven Westergaard, som forsøger at give især unge med selvmordstanker mod til at leve livet videre, at finde nye veje til at genfinde sig selv og troen på, at det er værd at leve.

Selv fortæller han om baggrunden for at skrive bogen:

’Jeg havde været lærer i mange år, da Ester en dag kom hen til mig og sagde:
”Du kender min familie – alt det bøvl og drikkeri – og det går kun ud over mig – der er ingenting ved livet, ingen at snakke med – jeg kan lige så godt begå selvmord og få fred. Jeg har ikke selv valgt min familie, så hvorfor skal jeg døje med deres problemer? – Livet er uretfærdigt!!”

Men så sagde jeg til hende: ”Det kan ikke betale sig at begå selvmord, så skal du bare på den igen i et andet liv med akkurat det samme bøvl. Og Ester – du har selv valgt dine forældre!”

Få forklaringen på Esters liv og dit liv, og lær at se tilværelsen helt anderledes. Redskaberne er reinkarnationstanken, karmaloven og kærlighedens love. Jeres liv er gået i stykker pga. materialismen og manglende åndelighed/spiritualitet – og det har intet med religion at gøre, men bygger på fornuft og logik.’

Sven Westergaard er født i 1949, uddannet lærer, undervist fra 1974 til 2011 på forskellige skoler. Stor interesse for filosofi og religion, følte tidligt, at der var mere mellem himmel og jord end almindeligvis antaget. Studerede som barn Martinus, men også andre åndsretninger. Og fandt den samme visdom i Biblen. 

Mange elever har inspireret til at skrive Bogen om Selvmord. 

Bogen er udgivet i dag, den 8. januar, og den kan købes her, og hos boghandleren når Danmark igen åbnes.

En kommentar til “Sven Westergaard udgiver “Bogen om Selvmord”” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Sven Westergaard udgiver “Bogen om Selvmord””

  • Er fuldstændig enig med Svend Westergaard i hans tanker om Reinkarnation og Karma. Har selv studeret Martinus, hvis Kosmologi har givet mig svar på alle de spørgsmål, som relegionerne ikke har kunnet…
    Mvh
    Birgit Klee

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger