Oplev Skagen i børnehøjde i sommerferien

Oplev Skagen i børnehøjde i sommerferien

3. juli 2021 - kl. 7:25 - af

I løbet af sommerferien kan du nu komme med på en ny guidet tur for børn ”Skagen i børnehøjde”, som Nordjyllands Kystmuseum tilbyder i det historiske Vesterby. På turen tager guiden os med på en tidsrejse tilbage i tiden, og undervejs kan du blandt andet høre om det fattige liv i Skagen, P.S. Krøyers hus samt om byfoged Lund, der fik en slave som tak fra en strandet amerikansk kaptajn.

Som noget nyt tilbyder Nordjyllands Kystmuseum guidet tur for børn uden for museet. Turen ”Skagen i børnehøjde” foregår i det historiske og charmerende Vesterby. Undervejs besøger vi blandt andet P.S. Krøyers hus og der bliver fortalt en række historier om det fattige liv i Skagen samt om byfoged Lund, der fik en slave som tak fra en strandet amerikansk kaptajn. Turen tager os også ned til stranden, hvor der bliver fortalt om arbejdslivet, Den Tilsandede Kirke og meget mere. Til sidst går vi tilbage mod Kystmuseet Skagen, hvor vi undervejs skal gå på byens smalleste sti.

Kom med på en spændende tur og følg med på en rejse tilbage i tiden. Den guidede tur, der tager en time, er for børn, som skal være i følgeskab med en voksen. Billetpris for børn er kr. 50 og kr. 100 for voksne.

Læs mere og køb billet på Kystmuseet.dk eller på Kystmuseet Skagen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev Skagen i børnehøjde i sommerferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger