Postnord og Bygma indgår samarbejde

Postnord og Bygma indgår samarbejde

12. november 2021 - kl. 9:42 - af

Postnord har indgået et samarbejde med byggematerialekæden Bygma, som i 13 butikker landet over, vil stå for udlevering og forsendelse af pakker og breve for PostNord.

– Vi er utroligt glade for det nye samarbejde, og vi glæder os til at komme i gang. Vi bestræber os altid på, at gøre pakkeudleveringen så fleksibel og effektiv som muligt for danskerne, og med det nye samarbejde kommer vi endnu tættere på rigtig mange danskere. Og så håber vi selvfølgelig også, at samarbejdet betyder flere kunder hos Bygma, siger Helle Nielsen, chef for posthuse i Postnord Danmark.

De første udleveringssteder hos Bygma åbner allerede tirsdag d. 16. november, i Støvring, Store Heddinge, Gråsten, Padborg og Nordborg og d. 17. november i Hårlev og Skagen samt i Rønnede d. 22. november.

– Vi håber, at vores kunder bliver rigtig glade for, at de nu også kan klare deres postforretninger i vores butikker og jeg tror, at dét, at man nu kan klare flere af sine ærinder hos Bygma, vil tiltrække flere glade og tilfredse kunder – særligt her op til jul, siger Erik Yde, Market Manager hos Bygma.

De øvrige posthuse åbner i Bygma over de kommende måneder, og man vil kunne modtage pakker samt få udskrevet label på porto købt online i butikkerne. Posthuset er åbent og kan benyttes inden for Bygmas normale åbningstider.

Foreløbigt er det planen, at Postnord har posthus hos Bygma i Skagen, Støvring, Galten, Guderup, Gråsten, Padborg, Otterup, Bellinge, Rønnede, Store Heddinge, Haarlev, Sorø og Rønne.

I alt har PostNord ca. 1.600 udleveringssteder samt 3.500 pakkebokse over hele landet

4 kommentarer til “Postnord og Bygma indgår samarbejde” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Postnord og Bygma indgår samarbejde”

 • Jørgen Carlsen

  Hej Redaktør
  Når du modtager pressemeddelelser og andre tekster udefra, kunne du da godt gøre opmærksom på, hvorfra de kommer. Når det nu ikke er dig, der har skrevet dem.

 • Michael
  Du er “sandelig” flink overfor spørgsmål

 • Michael Egelund (WebRedaktør)

  Hej Poul

  Nu er systemet sat sådan op at den der ligger det online står som “forfatter”. Jeg tror de fleste godt kan se at det er en pressemeddelelse jeg har fået fra Post Nord, og da der ikke står noget om bruges regner jeg da stærkt med at der ikke er forandringer der, ellers havde Post Nord nok skrevet det i pressemeddelelsen !!

 • Hej Michael
  Du er anført som redaktør af artiklen om samarbejdet mellem det svenske firma PostNord og Bygma. Jeg synes din info er lidt mangelfuld.Jeg ser at du fortæller at Bygma fra på torsdag skal stå for udlevering af pakker og breve. Vil det sige at vi selv skal ud på Kattegatvej og se om der er brev til os eller hvad? Eller er Bygma’s personale fremover omdelere ?

  Du burde også informere om “posthuset” i Superbrugsen – ophører det? – eller hvad ?

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Postnord og Bygma indgår samarbejde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger