Venstre vælger skyklapper

Venstre vælger skyklapper

14. november 2021 - kl. 9:07 - af

Den grønne omstilling. Erhvervet tager ansvar, Venstre vælger skyklapper.

Mange år efter vi andre opdage klimasituationen, gik det også op for Venstre at klimakrisen faktisk er rigtig nok. Derfor er venstre nu også begyndt at kalde sig et grønt parti. Venstre handler dog fortsat kulsort. Venstrefolk bekræfter i et indlæg vendt mod opsætning af møller ved Hirsholmene, at Venstre er det kulsorte alternativ ved valget på tirsdag.

Venstre har ikke forstået, at verden befinder sig i en dyb klimakrise, og at man som politiker i Nordøstvendsyssel også er nødt til at tænke globalt – og handle lokalt.

De private virksomheder i Frederikshavn har for længst erkendt at vi befinder os i en klimakrise, hvor grøn, vedvarende energi er et af svarene på behovet for en bæredygtig udvikling. De tager et globalt ansvar og er tydelige i deres krav, de har markant brug for en udbygning af den vedvarende energi her I kommunen.

Venstre har talt meget om at få flere virksomheder til kommunen og få flere skatteindtægter. Men man vil ikke sikre de faciliteter der er brug for.

Venstre er tilhænger af den natur – og miljøskadelige 4. Limfjordsforbindelse, og partiet gjorde i sin tid alt, hvad det kunne for at facilitere eftersøgningen efter skifergas ved Dybvad, da Total havde brug for en række tilladelser.

Da der var mulighed for at etablere en vindmøllepark 5 km ude i havet øst for Sæby, løftede Venstre ikke en finger for, at det kunne ske.

Går man seriøst op i den grønne, bæredygtige dagsorden skal man nok overveje hvor man sætter sit kryds på tirsdag.

 

Mvh

SFs kandidatgruppe 

En kommentar til “Venstre vælger skyklapper” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Venstre vælger skyklapper”

 • Peter Sørensen

  Faktisk befriende at SF kommer med et af deres få lokale indlæg, og ikke som vi oftest kan konstatere, alene tager Christiansborg sager og forsøger at gøre dem lokale.
  For det første synes vi, at også SF’s kandidatgruppe skulle fokusere på aktuelle udfordringer, i stedet for at dvæle ved ”gamle sager” fra forrige byrådsperioder.
  Omkring møllerne ved Hirsholmene glemmer I da vist jeres højt besungne naturhensyn.
  I glemmer også at læse den artikel I selv angriber, for heri fremgår det, at også SF (på Christiansborg) stemmer for at vindmøller skal til havs. Altså rigtig til havs, fordi den teknologiske udvikling har gjort alt andet til en ”forkert vej at gå”.
  Samtidig gives der i samme aftalepapir (stadig fra Christiansborg mellem ALLE partier) også en kommunal vetoret til de små ”åben dør projekter” (Prøvemøllerne ved Hirsholmene er ”et åben dør projekt”).
  I skriver i jeres indlæg, at ”Venstre har ikke forstået at verden befinder sig i en dyb klimakrise…..” .
  Hertil er svaret klart. ”Jo det har vi, og derfor vil vi lave bæredygtige og teknologisk opdaterede løsninger!”.
  Og så er der lige en detalje vi ikke skal overse. Grøn omstilling er en balanceakt, og her vælger vi i Venstre også at lytte til borgerne. Det har vi gode erfaringer med.
  Så hvis vi skal slutte vores svar, som I slutter jeres indlæg, må vi sige til vælgerne, at hvis de ønsker at støtte en bæredygtig udvikling skal man nok tage den teknologiske udvikling med i sine betragtninger.
  Venlig hilsen fra Venstre

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre vælger skyklapper' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger