Kreativt familieværksted åbner i vinterferien

Kreativt familieværksted åbner i vinterferien

15. februar 2023 - kl. 6:00 - af

Tirsdag i vinterferien ( 21. februar) åbner Skagen Skaberværksted for første gang dørene til det nye familieværksted. Hvert værksted præsenterer en kreativ opgave, og så bugner bordene ellers af alle de lækre materialer og værktøjer man kunne drømme om. 

Denne tirsdag står i stjernernes tegn, og der skal foldes smukke origami-inspirerede stjerner i særligt farvestrålende vokspapir. 

Alle kan være med

Stjernerne kan foldes helt simpelt, eller mere avanceret, og de forskellige sværhedsgrader gør at alle kan komme godt gennem projektet. I familieværkstedet er alle velkomne, lillebror og bedstemor. Værkstedet er åbent fra 13:00-15:00 ( Kulturhus Kappelborg), og deltagere kommer hjem med de stjerner de har foldet,  som så kan hænges i vinduet, hvor de kan lyse op gennem resten af vinteren.

Værkstedet har et begrænset antal pladser, og man melder sig til ved at sende en mail til post@skagenskabervaerksted.dk. Det koster 100 ,- for voksne og 50 ,- for børn. Børn der endnu ikke kan betjene saks er velkomne uden billet.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kreativt familieværksted åbner i vinterferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger