150 børn udstiller på Kappelborg i Påsken

150 børn udstiller på Kappelborg i Påsken

8. marts 2023 - kl. 7:56 - af

Sidste års udstilling vakte stor begejstring hos både børn og voksne og derfor glæder vi os til endnu engang at byde børn og deres familier indenfor til en stor kunstnerisk oplevelse.

Mørke silhuetter på den afrikanske savanne, kameler i den arabiske ørken, finurlige fugle med en lille fjer på, smukke art nouveau-kvinder, farverige junglemalerier inspireret af Hans Scherfig, Pop Art som Andy Warhol, huse i alle afskygninger lige fra smalle høje hollandske pakhuse til små skæve charmerende lerhuse til huse i linoleumstryk. Dette og meget andet kan du opleve, når eleverne fra Brovandeskolen for tredje år i træk udstiller noget af det, de har arbejdet med i billedkunsttimerne i løbet af denne vinter.

Kulturhusleder Lars Ilum glæder sig til at præsentere årets påskeudstilling i samarbejde med Brovandeskolen: ’Det er et imponerende højt niveau, eleverne arbejder på og vi er glade for igen at kunne udstille børnenes kunst i vores udstillingssal. Vi håber, at udstillingen igen i år vil tiltrække og inspirere både børn og voksne.’

Udover at være en traditionel påskeudstilling, er udstillingen også en dejlig familieaktivitet, hvor børnene kan tage forældre og venner med på en udstilling, der viser kunst i børnehøjde uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '150 børn udstiller på Kappelborg i Påsken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger