Foredrag og vinsmagning i Sognehuset

Foredrag og vinsmagning i Sognehuset

11. marts 2023 - kl. 6:42 - af

MIT BOURGOGNE ‚Äď min fort√¶lling om Albert Sounit og Bourgogne.

Mit Bourgogne er blevet til i et n√¶rt samarbejde med fotografen, Torben Hjulmand, tekstforfatteren, J√łrn Moesgaard og grafikeren, Svend Erik Larsen.

Mit Bourgogne er ikke en vinbog i klassisk forstand, – og det er langt fra en selvbiografi. Det er en fort√¶lling om, hvordan mit- og vores (vi har nemlig altid v√¶ret flere om projektet) Bourgogne eventyr startede. Om udviklingen i Albert Sounit. Om udfordringer, – og det at lykkes. Om det at blive modtaget som dansker i Bourgogne. Om de mange gode relationer i Bourgogne. Om fremtiden for Albert Sounit. Kort fortalt, har jeg fors√łgt at svare p√• de mange sp√łrgsm√•l, jeg ofte er blevet stillet under mine utallige smagninger i Danmark og i Bourgogne.

Mine relationer til Skagen daterer sig tilbage til midten af 1980‚Äôerne, hvor jeg som vinimport√łr havde et n√¶rt samarbejde med Lene & Mads Peter p√• Skagen Fiskerestaurant. Derfor er jeg meget glad for at blive opfordret til at komme til Skagen og fort√¶lle om mit eventyr med vin. Hvordan en jysk bondedreng blev vinbonde i Bourgogne. I l√łbet af aftenen vil jeg underst√łtte min fort√¶lling med nogle billeder fra Bourgogne, – og det vil v√¶re helt ut√¶nkeligt for mig at skulle tale om Bourgogne, – uden at smage.

Der er tilmelding til Sognehuset på tlf. 98 44 26 44, på skagen.sogn@km.dk eller via www.skagenkirke.dk senest den 27. marts kl. 12.00.

Tirsdag den 28. marts kl. 19.30.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag og vinsmagning i Sognehuset' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger