Foredrag og vinsmagning i Sognehuset

Foredrag og vinsmagning i Sognehuset

11. marts 2023 - kl. 6:42 - af

MIT BOURGOGNE ‚Äď min fort√¶lling om Albert Sounit og Bourgogne.

Mit Bourgogne er blevet til i et n√¶rt samarbejde med fotografen, Torben Hjulmand, tekstforfatteren, J√łrn Moesgaard og grafikeren, Svend Erik Larsen.

Mit Bourgogne er ikke en vinbog i klassisk forstand, – og det er langt fra en selvbiografi. Det er en fort√¶lling om, hvordan mit- og vores (vi har nemlig altid v√¶ret flere om projektet) Bourgogne eventyr startede. Om udviklingen i Albert Sounit. Om udfordringer, – og det at lykkes. Om det at blive modtaget som dansker i Bourgogne. Om de mange gode relationer i Bourgogne. Om fremtiden for Albert Sounit. Kort fortalt, har jeg fors√łgt at svare p√• de mange sp√łrgsm√•l, jeg ofte er blevet stillet under mine utallige smagninger i Danmark og i Bourgogne.

Mine relationer til Skagen daterer sig tilbage til midten af 1980‚Äôerne, hvor jeg som vinimport√łr havde et n√¶rt samarbejde med Lene & Mads Peter p√• Skagen Fiskerestaurant. Derfor er jeg meget glad for at blive opfordret til at komme til Skagen og fort√¶lle om mit eventyr med vin. Hvordan en jysk bondedreng blev vinbonde i Bourgogne. I l√łbet af aftenen vil jeg underst√łtte min fort√¶lling med nogle billeder fra Bourgogne, – og det vil v√¶re helt ut√¶nkeligt for mig at skulle tale om Bourgogne, – uden at smage.

Der er tilmelding til Sognehuset på tlf. 98 44 26 44, på skagen.sogn@km.dk eller via www.skagenkirke.dk senest den 27. marts kl. 12.00.

Tirsdag den 28. marts kl. 19.30.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag og vinsmagning i Sognehuset' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2023 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter ogs√• tredjeparts statistik-software som anvender cookies, s√• vi l√łbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at l√¶se avisen uden at der lagres cookies p√• din computer, s√• ved at forts√¶tte accepterer du automatisk.

ACCEPTER