En drøm er blevet til virkelighed

Privatfoto.

En drøm er blevet til virkelighed

17. maj 2023 - kl. 8:19 - af

Som Martin Luther King sagde: I have a dream. Og en drøm kan blive til virkelighed når fire venner mødes og brænder for kunst.

Skagen var beliggenheden og kunst var visionen. Diverse lokaler blev beset og vurderet nøje, indtil vi stødte på de perfekte rammer, på Sct. Launrentii vej 64. Det skønneste lokale, de sødeste, hjælpsomme og nærværende naboer gjorde det attraktivt for os at starte vores Galleri Kunst for dig.

Vores historie startede i 2017 hvor vi blev introduceret for hinanden gennem en fælles veninde og siden da har vi opbygget et tæt venskab og ligeledes har vi skabt et stærkt netværk gennem vores samarbejde om kunst.

Solveig og Rune har i flere år drevet galleri Unique i Norge og har derved præsenteret et utal af dygtige og spændende kunstnere fra hele norden. Charlotte og Rami deltog i Galleri Uniques debut-udstilling der blev afholdt på Frognen i Oslo hvilket viste sig at blive en stor succes.

Vi er fire der alle supplere hinanden med hver vores kvalifikationer, som er én af de mange særligheder der vil skinne igennem når i besøger os i Kunst For Dig.

Vi ønsker jer velkommen til vores åbning på Sankt Laurentii vej 64 i dag d.17 maj fra klokken 14:00-18:00.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En drøm er blevet til virkelighed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger