Åbne sommeraktiviteter i Skagen Aktivitetscenter

Strikkestue er for alle, der kan li’ at strikke sammen med andre.

Åbne sommeraktiviteter i Skagen Aktivitetscenter

25. maj 2023 - kl. 11:51 - af

Strikkestue, Spis Sammen, udflugter, cykelture, fællessang, … er blot nogle de tilbud, som Aktivitetscenteret i Skagen tilbyder efterlønner og pensionister hen over sommeren

Hvor mange aktiviteter i f.eks. klubber og foreninger holde pause hen over sommeren, så er der åbent det meste af sommeren i Skagen Aktivitetscenter, Skagavej 132a. Det har man valgt, fordi man ved, at mange efterlønnere og pensionister ønsker at mødes med andre om en fælles interesse eller samvær over en bid mad – også i sommermånederne. 

2 x Spis Sammen i juni

Skagen Aktivitetscenter tænder derfor op i grillen sommer ’Spis Sammen’ arrangementer. For bare 100 kr får man en lækker grillmenu, hvor jordbær naturligvis indgår i desserten. Det er jo sommer!

Ud over et godt måltid mad, så lægger Skagen Aktivitetscenter vægt på, at det sociale skal være i top, uanset om du kommer sammen med andre eller du kommer alene.

Med et arrangement til frokost og et andet til aften, håber Skagen Aktivitetscenter, at de fleste kan finde en mulighed for at deltage.

Første ’Spis Sammen’ arrangement er torsdag d. 15. juni kl. 11:30 – 13. Her opfordres man til at blive hængende og deltage i eftermiddagens hyggelige fællessang, der er med musikalsk ledsagelse.

Grillen tændes igen til ’Spis Sammen’ tirsdag d. 20. juni kl 17 – 19:30.

Tilmelding og betaling til begge arrangementer skal ske senest en uge før arrangementet til Aktivitetscenteret.

Strikkestue

Strikning er populært – også i Skagen.

Skagen Aktivitetscenter opfordre både grupper og enkelt personer til at gøre brug af aktivitetscentret henover sommeren: Kom i åbningstiden, brug evt. muligheden for at købe en kop kaffe i caféen. Medbring dit strikketøj og gode humør. Så er de vigtigste elementer vist på plads for at nørde strik sammen med andre.

Hvis du søger nogle at strikke sammen med, så kontakt Skagen Aktivitetscenter, så kan du få at vide, hvornår der er andre strikkere i huset.

Åbne tilbud med fleksibilitet

Der er for mange et særligt behov for fleksibilitet i sommerperioden, sådan at man ikke binder sig til en fast aktivitet eller et fast hold. Det er et ønske som Skagen Aktivitetscenter vil imødekomme ved at de færreste tilbud kræver tilmelding. Man kommer bare.

Skagen Aktivitetscenter er ét af otte aktivitetscentre i Frederikshavn Kommune, som er målrettet efterlønnere, førtids- og folkepensioner. Alle i målgruppen er velkommen. Skagen Aktivitetscenter, har åben mandag-torsdag kl. 9:30 – 15 og fredag kl. 9:30-13. Aktivitetscentret holder lukket fra d. 24. juli til den 4. august.

Hvis du vil høre mere om, hvad der i øvrigt sker for i Skagen Aktivitetscenter, så er du velkommen til at kigge forbi, ringe til aktivitetscentret på tlf. 3091 5827 og følg med på Facebooksiden Skagen Aktivitetscenter.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbne sommeraktiviteter i Skagen Aktivitetscenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger