Skagen Festival med stærk appel til det lokale erhvervsliv

Lars Lilholt Band ‚Äď pressefoto.

Skagen Festival med stærk appel til det lokale erhvervsliv

1. december 2023 - kl. 9:18 - af

Skagen Festival er en vigtig del af sommeroplevelserne i Skagen og har v√¶ret det siden 1971. Men uden lokal opbakning ‚Äď og ikke mindst √łkonomisk opbakning ‚Äď vil den ikke kunne afvikles. Festivalen har styrket s√•vel bestyrelsen som organisationen.¬†¬†Alt sammen for at sikre, at der ogs√• er festival i Skagen i 2024 og i fremtiden. Skal missionen lykkes, er det vigtigt, at de lokale sponsorer bakker op de b√•de i 2024, men ogs√• de kommende √•r.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at det bliver stadig vanskeligere at f√• √łkonomien til at balancere.¬†¬†Der er store udgifter til musikprogrammet, markedsf√łring, samt til planl√¶gning og afvikling af festivalen, fort√¶ller Jesper Hegaard, der er formand for Skagen Festival.

Han peger blandt andet på, at festivalen fremover ikke længere er momsfritaget, som den ellers har været i en årrække.

РVi afvikles ikke på én indhegnet festivalplads, men på flere scener, flere steder i Skagen. Derfor er vi nu og i fremtiden momspligtige, hvilket har sat budgettet under pres, påpeger Jesper Hegaard. 

Rækker ud til erhvervslivet

Skagen Festival samler i titusindvis af gæster fra hele landet og er på den måde med til at trække ekstra mange turister til området til gavn for overnatningssteder, spisesteder, barer, detailhandlen mv. Tilsammen giver det en fantastisk fest i byen, som hvert år skaber en meromsætning i Skagen på op mod 100 mio. kr.

РVi er en af Danmarks ældste folkemusik-festivaler og vi har en lang og stolt tradition for at være en åben fest uden hegn. En fest for hele byen, hvor alle kan være med og det vil Skagen Festival kæmpe for at blive ved med at være, siger Jesper Hegaard.

Konkurrencen internt i byen er dog sk√¶rpet, da flere og flere bev√¶rtninger tilbyder gratis livemusik og s√¶lger √łl fra egne √łlvogne. Det er ogs√• noget af det, der g√łr netop Skagen Festivalen speciel, men det er vigtigere end nogen sinde f√łr, at erhvervslivet i Skagen bakker op. Vi appellerer derfor til, at alle kigger p√•, hvordan der kan bidrages og om man kan forh√łje sit sponsorat, siger Jesper Hegaard.

Han understreger, at Skagen Festival er dybt afh√¶ngige af √łkonomisk opbakning fra lokale sponsorer.¬†

РDer har været rigtig god opbakning hidtil, og vi håber, at der også i år vil være stor velvilje blandt sponsorerne i området. Arbejdet med at tegne sponsorater starter nu, fortæller Jesper Hegaard. 

Rækker ud til private 

Det er ikke kun erhvervslivet, Skagen Festival rækker ud til. 

– I 2024 bliver det muligt for privatpersoner at bakke op om Skagen Festival ved at k√łbe et st√łttearmb√•nd. En oplagt mulighed for alle skagboer og g√¶ster, der holder af at f√¶rdes i Skagen i de glade festivaldage.¬†

Skagen Festival finder sted 4.-7. juli 2024. Her kan du bl.a. opleve store navne som Tom Donovan, The Dublin Legends, T√łrfisk, Shu-bi-dua 2.0. Lars Lilholt Band, Peter Sommer, S√łren Huss Band og mange flere. Det f√¶rdige program er p√• trapperne.¬†¬†Gl√¶d dig til sommer!

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen Festival med stærk appel til det lokale erhvervsliv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger