Forårsrevyen på Gaardbogaard 2024 står for døren

Scene- og teknikholdet er i gang med at opsætte scenen.

Forårsrevyen på Gaardbogaard 2024 står for døren

4. marts 2024 - kl. 8:55 - af

Forårsrevyen på Gaardbogaard 2024 står for døren, og billetsalget går som varmt brød! De populære forestillinger løber af stablen fra den 7. til og med 16. marts 2024 med i alt 8 sprudlende forestillinger, inklusive forpremiere og en ekstra forestilling. Med næsten 1.000 solgte billetter og under 200 billetter tilbage, er der fart på billetsalget.

Det bliver en revyoplevelse ud over det sædvanlige med den flotteste scene nogensinde. Lysriggen er fyldt til randen, og scenen er oplyst smukkere end nogensinde før. Publikum kan glæde sig til en moderne og nutidig revy, spækket med skarpe tekster, højt humør, humor og skønne sange. Der er virkelig udsigt til nogle magiske forårsaftener i godsets smukke sal og uden at røbe for meget kan det afsløres, at der i år indgår en slags utraditionelt ”trapez-nummer” i revyen. 

Bag scenen knokler et dedikeret hold af sceneteknikere, lyd- og lysfolk og sal- og barpersonale for at skabe de perfekte rammer for revyens gæster og på scenen arbejder skuespillere, sufflør, syersker og instruktør sammen for at skabe en uforglemmelig forestilling. Forårsrevyen på Gaardbogaard 2024 er årets helt store begivenhed, og du vil ikke gå glip af denne enestående chance for at opleve den traditionsrige revy i en helt ny og forfriskende udgave.

Sæt kryds i kalenderen, bestil dine billetter, og vær med når Forårsrevyen skaber magi på Gaardbogaard i foråret 2024! Billetter bestilles på www.foraarsrevy.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårsrevyen på Gaardbogaard 2024 står for døren' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger