Jubilæumspulje på syv millioner kroner til foreninger

Jubilæumspulje på syv millioner kroner til foreninger

2. april 2024 - kl. 6:41 - af

Spar Nord Fonden uddeler flere penge til foreninger i Skagen.

I 2024 kan Spar Nord fejre 200-års jubilæum. Det fejrer Spar Nord Fonden, der er bankens største aktionær, med uddeling af en ekstra pulje penge til lokale foreninger i Skagen-området og i resten af landet, hvor banken driver forretning. Alle foreninger kan nemt og hurtigt ansøge om 10.000 kroner, og der er ansøgningsfrist 12. maj.  

I 200 år har Spar Nord drevet forretning og engageret sig i lokalmiljøer rundt omkring i Danmark. Dét skal fejres, og derfor sætter Spar Nord Fonden, som er bankens største aktionær, nu en ekstra pulje penge på højkant. Puljen består af syv millioner kroner, som inden sommerferien skal uddeles til lokale fællesskaber i blandt andet Skagen-området.

– Alle foreninger – store som små, nye som gamle – med et gyldigt CVR-nummer har mulighed for at ansøge om 10.000 kroner. Og processen er både nem og enkel. På www.sparnordfonden.dk/jubilaeumspulje/ kan foreninger udfylde og indsende en kort beskrivelse af de initiativer, de søger støtte til. Mere kræver det ikke, fortæller Bo Uggerhøj, der er direktør i Spar Nord Fonden.

Den lokale Spar Nord Bank overrækker på vegne af Spar Nord Fonden 10.000 kroner til 20 foreninger i deres område. Det samme gør sig gældende i alle 35 områder i hele landet, hvor banken er til stede.

Lokale fællesskaber og sammenhængskraft

I tråd med Spar Nords lokale engagement og drivkraft gennem 200 år er Spar Nord Fondens jubilæumspulje på syv millioner kroner netop tiltænkt de mange forskellige foreninger i alle afkroge af Danmark, som uge efter uge danner grundlag for meningsfulde og mangfoldige fællesskaber.

I både banken og fonden lægges der vægt på at støtte initiativer, som hver eneste uge samler mennesker om fælles interesser og værdier. Derfor glæder begge parter sig også over muligheden for at folde de mange mulige initiativer ud med en ekstra pose penge i bagagen.

Sådan får du besked

Når ansøgningsfristen er nået den 12. maj, behandler Spar Nord Fonden ansøgningerne. De udvalgte foreninger kontaktes herefter direkte og offentliggøres i midten af juni. Overrækkelsen af donationerne vil ske i bedste jubilæumsstil arrangeret af den lokale Spar Nord Bank.  

Faktaboks

  • april: Der åbnes for ansøgninger på www.sparnordfonden.dk/jubilaeumspulje/
  • maj: Deadline for indsendelse af ansøgninger.
  • Alle foreninger skal angive et gyldigt CVR-nummer og uploade foreningens vedtægter.
  • Ansøgningen består af en kort beskrivelse af foreningens behov.
  • Medio juni: Modtagerne får besked. Overrækkelser og jubilæumsfejring.
  • Spar Nord Fonden kan kun imødekomme ansøgninger til projekter, der ligger indenfor fondens uddelingspolitik. Læs mere om uddelingspolitikken på sparnordfonden.dk/ansog-nu/

Om Spar Nord Fonden

Med en uddelingsramme i 2024 på godt 100 millioner kroner støtter Spar Nord Fonden projekter og foreninger i hele landet. I 2023 uddelte Spar Nord Fonden donationer til over 800 forskellige projekter. Lokalt, regionalt og nationalt. 

 

Spar Nord Fondens ejerskab af Spar Nord-aktier resulterer i aktieudbytte, som muliggør Fondens donationer.  

For mere information se www.sparnordfonden.dk.

Om Spar Nord

Med godt 420.000 kunder, 1.703 medarbejdere og 62 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. I 2023 leverede Spar Nord et rekordresultat efter skat på 2.421 mio. kroner. Spar Nord ejes af ca. 82.000 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jubilæumspulje på syv millioner kroner til foreninger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger