Undskyld jeg blander mig: Men befriende med Jon Andersens udmelding!

Undskyld jeg blander mig: Men befriende med Jon Andersens udmelding!

15. april 2024 - kl. 10:14 - af

Jeg har egentlig lĂŠrt, at nĂ„r noget ikke kommer mig ved, sĂ„ skal jeg “passe min egen nĂŠringsvej”, som jeg vist fik at vide da jeg var barn. NĂ„r Jon Andersens opstilling som spidskandidat for Venstre alligevel mĂ„ske kommer mig ved er det fordi, jeg selv skulle bruge lidt tid pĂ„ at overveje, om jeg ville stille op. En af overvejelserne gik isĂŠr pĂ„, om jeg ville udsĂŠtte mig selv for hĂ„rde angreb, nĂ„r nu jeg bare kunne vende mig om og gĂ„ den anden vej. Jeg kom frem til, at det mĂ„tte fĂžlge med, fordi arbejdet med Frederikshavn Kommunes fremtid var for vigtig. Den ville jeg gerne vĂŠre med til.

Og nĂ„r sĂ„ jeg lĂŠser Jon Andersens udmelding om at ville stille op, sĂ„ bliver jeg glad. Ikke Ă©n gang forsĂžger Jon Andersen at placere skyld og bebrejde. Han stĂ„r – som jeg lĂŠser det – sikkert pĂ„ sit politiske grundlag og rĂŠkker hĂ„nden frem til samarbejde. Jeg bliver glad fordi vi nu er nogen pĂ„ begge sider af det politiske spektrum, der kan se ikke alene fordelen ved samarbejdet om vores kommune, men som kan se, at der ikke er anden vej. Glad for, at det bliver muligt at snakke konkrete politiske tiltag, nĂ„r vi forhĂ„bentlig begge bliver valgt til nĂŠste byrĂ„dsperiode.

Hvis vi begge bliver valgt – og jeg krydser fingre for dig, Jon – sĂ„ synes jeg, vi i fĂŠllesskab skal lave vores egne “Dogmeregler” for politisk valgkamp med fokus pĂ„ substans, fremtiden og udvikling. BĂ„de for byrĂ„dskandidaternes arbejdsmiljĂž i almindelighed – men ogsĂ„ for Frederikshavn Kommunes skyld i sĂŠrdeleshed.

Anders Brandt SĂžrensen, Socialdemokrat

Vil du kommentere pÄ ovenstÄende artikel, sÄ brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Undskyld jeg blander mig: Men befriende med Jon Andersens udmelding!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger