Udsigt til en kvart million til kommunal markedsføring af VEB

Udsigt til en kvart million til kommunal markedsføring af VEB

16. april 2024 - kl. 6:35 - af

Vendsyssel Elite Badminton har ansøgt Frederikshavn Kommune om indgåelse af en markedsføringsaftale for klubbens ligahold for sæsonen 2024-2025.

Vendsyssel Elite Badminton oplyser, at holdfællesskabet mellem Frederikshavn Badminton Klub, Skagen Badminton Klub og Hjørring Badminton Klub for 19. år i træk spiller i landets bedste række.

Klubben oplyser desuden, at den for 8. år i træk har kvalificeret sig til semifinalerne og er blevet danske mestre i 2022 og 2023. Klubben skal i denne sæson spille DM-bronze på hjemmebane i Arena Nord i Frederikshavn.

Klubben bestræber sig på at skabe et attraktivt træningsmiljø, som tiltrækker talentfulde spillere, og indgår bl.a. i samarbejde med Sportsakademiet Frederikshavn om talentudvikling.

Frederikshavn Kommune bliver ved indgåelse af en markedsføringsaftale synliggjort ved tryk på spillertøjet, bandereklame i Arena Nord, livestreaming, diverse medier såsom TV Nord, Nordjyske og lokale netaviser, på hjemmeside, i kampprogrammer og kampannoncer.

Kommunen har i den forgange sæson ydet markedsføringstilskud på 222.500 kr. til Vendsyssel Elite Badminton. Klubben ansøger om samme beløb for den nye sæson.

I 2024 er der i budgettet afsat 1.110.310 kr. til markedsføringstilskud til eliteidræt. Markedsføringsaftaler afgøres af Økonomiudvalget. Forud for mødet i Økonomiudvalget den 17. april indstiller direktionssekretariatet, at der indgås en markedsføringsaftale på 222.500 kr. med Vendsyssel Elite Badminton med modydelser som anført.

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udsigt til en kvart million til kommunal markedsføring af VEB' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger