Bestyrelseskursus i Ålbæk med stor succes

Bestyrelseskursus i Ålbæk med stor succes

27. april 2024 - kl. 9:03 - af

I torsdags afholdt AROS BOARDS 1-dages  bestyrelseskursus På Ålbæk Badehotel med stor succes.

Deltagerne har dagen igennem fået både ny konkret bestyrelsesviden og brugbare værktøjer fra bogen ”De 7 trin” med hjem, og nu klædt på til at kigge ind i det værdiskabende bestyrelsesarbejde. Både i foreninger og i smv-virksomheder.

Dagen blve faciliteret af professionelt bestyrelsesmedlem, Karina Boldsen, der selv arbejder i 9 bestyrelser og 2 advisory boards og er ejer og founder i AROS BOARD. Hvis hendes navn lyder bekendt, så hænger det muligvis sammen med, at Karina er mangeårig bestyrelsesformand i Foreningen Skagens Venner og på Aalbæk Badehotel.

Dagens program var sammensat således, at man både som bestyrelsesmedlem eller ejerleder, blev klogere på, hvad en professionel bestyrelse kan give af værdi og ligeledes hvad man kan forvente af sin bestyrelse. Emnerne som Karina gennemgik var bla. hvilket ansvar man påtager sig som bestyrelsesmedlem, hvordan man på en enkel måde kan arbejde med strategi, hvordan planlægger man sit bestyrelsesår, hvilke økonomiske nøgletal er væsentlige at dykke ned i, og hvordan evaluerer man bestyrelsens arbejde?

Alt med udgangspunkt i bogen: ”De 7 trin” som deltagerne også fik med sig hjem.

En af deltagerne, Jakob Sund (Ejer og direktør: Jakobs Cafe, Skagen) udtalte efter kurset, ” Er rigtig godt kursus for ejerledere, der overvejer at udskifte familiebestyrelsen med en professionel bestyrelse”.

Dagen igennem var sammensat af både teori og gruppeøvelser, hvilket Christina Torp(Hoteldirektør Radisson Silkeborg) syntes virkede godt: ”Professionelt afviklet med perfekt vægtning af teori, praktik og netværk”, sagde hun inden hun rullede sydpå.

Udover de teoretiske oplæg, bidrog Karina også med både gode og ”knapt så gode eksempler”  fra hendes egen bestyrelseskarriere, for at give et realistisk indblik i bestyrelsesarbejdet.

Jens Aavild (Head of Ecommerce:SPORT 24) var ligeledes meget tilfreds med dagens kursus, der ”havde givet ham forståelse for, hvor vigtig forventningsafstemningen med ejerkredsen er for at kunne lykkes som bestyrelsesmedlem”.

Aalbæk Badehotel var en skøn ramme for dagens kursus. AROS BOARD afvikler næste 1-dages-bestyrelseskursus den 2. oktober 2024. Du kan allerede nu sikre dig en af de 24 pladser på www.arosboard.com

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bestyrelseskursus i Ålbæk med stor succes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger