Skagen Odde Naturcenter åbner udstillingen Visioner ….

Skagen Odde Naturcenter åbner udstillingen Visioner ….

30. april 2024 - kl. 9:04 - af

…. om bæredygtighed med fokus på virksomheders klimaindsats, med fernisering den 5. maj 2024.

Skagen Odde Naturcenter er begejstret for at præsentere vores seneste udstilling, der udforsker bæredygtighed og hvordan virksomheder tager fat på klimaudfordringerne

Ved denne udstilling sætter vi ekstra fokus på bæredygtighed. Her fortæller en håndfuld virksomheder, om hvordan de griber klimaudfordringerne an.

Deltagende virksomheder: Aalborg Portland, Andel, Hirtshals Havn, Nord Energi, Nature Energy, Stillstrom by Maersk, Skagen Havn, og Aalborg Universitet.

Udstillingens højdepunkter:

  1. Virksomheders indsatser: Vi har samarbejdet med en række virksomheder, der deler deres bæredygtighedsinitiativer. Fra vedvarende energi og energieffektivitet til grønne produktionsmetoder og CO2-reduktion, vil besøgende få indblik i, hvordan virksomheder tager ansvar.
  2. Inspirerende cases: Udstillingen præsenterer konkrete eksempler på, hvordan virksomheder har implementeret bæredygtige løsninger. Fra små virksomheder til store koncerner, er der noget at lære for alle.
  3. Besøg og lær: Vi opfordrer besøgende til at udforske udstillingen, stille spørgsmål og blive inspireret til at tage bæredygtige valg i deres eget liv.

Samtidig har vi en sideløbende udstilling om kunst i naturen, hvor kunsterne fra Danmark og udlandet byder ind med deres ideer og visioner om naturen og bæredygtigheden. Derudover har 6. klasse i Skagen Skolen og Brovande Skole lavet kunst som udstilles samtidigt.

Hvad enten man ser bæredygtighed som en hindring eller nødvendighed, så er det en kendsgerning vi alle må tage stilling til.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen Odde Naturcenter åbner udstillingen Visioner ....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger