Oplev Trine Gadeberg med et twist i Skagen kirke og støt en god sag

Oplev Trine Gadeberg med et twist i Skagen kirke og støt en god sag

13. maj 2024 - kl. 9:06 - af

Onsdag d. 15. maj kl. 19.00 inviterer Rotary indenfor til en fantastisk kirkekoncert med ingen ringere end Trine Gadeberg i Skagen Kirke.

Trine Gadeberg er en velkendt skuespiller og sangerinde med en stemmepragt, der kan tage pusten fra ethvert publikum – en stemme som i rigt mål vil folde sig ud ved den kommende kirkekoncert.

Koncerten rummer enorm spændvidde i både repertoire og musikalske arrangementer. Trine bevæger sit publikum med inderlige fortolkninger af årstidens sange, samt numre som Leonard Cohens Halleluja, Amazing Grace og hits fra musicals og popballader.

Men der også andet end sang og musik på tapetet. Trine har det med ind imellem sangene at divertere med skæve betragtninger og anekdoter fra sit liv og sin færden som skuespiller og sanger.

Trine ledsages af en duo, der bidrager til trestemmig sang og akkompagnerer sangene på keyboard, trompet/flygelhorn og trommer.

Én ting er sikkert – der venter en særdeles underholdende aften med god og hjertevarm musik samt gode grin.

Billetter købes via rotarymentaltour.dk. Prisen er 250 kr. plus afgift på 20 kr.

Koncerten har et humanitært formål. Overskuddet går således ubeskåret til at forbedre trivslen for børn og unge med mentale udfordringer i et samarbejde med ’Det Sociale Netværk’ Headspace.

Koncerten arrangeres af Rotary Skagen Morgen & Aften, som glæder sig til at se rigtig mange mennesker, der vil opleve en stor kunstner og samtidig bidrage til børn og unges bedre trivsel.

I forbindelse med koncerten kører Rotary Skagen Morgens samarbejdspartner Jakobs Café & Bar et ekstraordinært tilbud til alle koncertgængere. Denne aften kan du nemlig få hele to kopper irsk kaffe for éns pris – Det må siges at være et tilbud som er svært at sige nej til – en perfekt afslutning på en storslået aften!

Dørene åbnes kl. 18 og koncerten er estimeret til at vare ca. 70 minutter.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev Trine Gadeberg med et twist i Skagen kirke og støt en god sag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger