Stærkt billetsalg til Skagen Festival

Lars Lilholt Band – pressefoto.

Stærkt billetsalg til Skagen Festival

15. maj 2024 - kl. 8:17 - af

– stor søgning til aftenkoncerterne.

Forberedelserne til årets festival er i fuld gang, og det er nu, man skal bestille overnatning, billetter til de mange koncerter mv., for at sikre sig plads til årets musikfest på Toppen af Danmark. Sådan lyder opfordringen af Skagen Festival, der afvikles den 4.-7. juli 2024. 

– Skagen Festival er både musik, men også den helt unikke ”Skagen-stemning”, der breder sig i hele byen under festivalen: der slappes af, spises god mad, tages tid til at snakke og være sammen, den storslåede natur nydes måske sammen med et besøg på Skagens Museer – og så toppes det hele med store musikalske oplevelser i løbet af dagen eller om aftenen på Skagen Festivalens tre scener. Det er det, gør Skagen og Skagen Festival unikt og det vores gæster elsker ved Skagen, fortæller Jesper Hegaard, der er formand for Skagen Festival.

Han kan berette om et godt billetsalg forud for årets festival.

– Årets program er blevet taget rigtigt godt imod. Vi kan se på billetsalget, at flere af koncerter sælger hurtigt, og at der er lige nu rift om billetterne til aftenkoncerterne på Spar Nord Scenen – Skagen Kultur- & Fritidscenter samt på Sparekassen Danmark Havnescenen. Flere af koncerterne har solgt omkring 1/3 af billetterne og det tangerer eller er bedre end sidste år på samme tid, påpeger Jesper Hegaard.

Der er navne som Lars Lilholt Band, Søren Huus & Band, Peter Sommer Alene med Palle i Verden, Shu-Bi-Dua 2.0, Bellami & Lune Carlsen, HUSH, Drops of Green (IRL), Scrum (NL), The Dublin Legends (IRL), Wolfhound (IRL), Tom Donovan (IRL), Alan Taylor & Friends (UK), Rotlaus (N), Viik (S/DK), Åkervinda (S), Kasper Buch & Band, Karl Kristian & De Store Drenge, Ib Grønbech & Containerkvartetten, afskedskoncert med Slåbrock Band, Mallemuk, Sylfide, De Gyldne Drenge og mange, mange flere, der trækker gæsterne til årets Skagen Festival.

– Så tag venner, bekendte og familien under armen og tag en musikalsk kulinarisk miniferie eller et endagsbesøg til Skagen Festival 2024, lyder opfordringen af Jesper Hegaard.

Læs meget mere og find billetter på www.skagenfestival.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stærkt billetsalg til Skagen Festival' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger