550 hjælpere klar til Skagen Festival – mangler at fylde de sidste pladser

550 hjælpere klar til Skagen Festival – mangler at fylde de sidste pladser

28. maj 2024 - kl. 7:04 - af

Flere end 550 hjælpere fra hele landet har allerede meldt sig til årets Skagen Festival. Nu indledes festivalen jagten på de sidste, der skal være med til at give de tusindvis af glade gæster nogle skønne og fornøjelige dage i på toppen af Danmark.

– Hvis man er til fællesskab og venskab, er glad for musik og hyggeligt samvær og samtidigt kan lide at være med til at gøre en forskel, er Skagen Festival det helt rigtige, fortæller Betty Henriksen, der er frivilligkoordinator ved Skagen Festival.

Hvert år står ca. 550 fantastiske frivillige klar til at yde en kæmpeindsats før, under og efter festivalen. De fleste er på plads – men der mangler stadig lidt gode kollegaer.

– Det gælder områderne Backstage scenecrew, der hjælper musikere med grej før og efter koncert. Montageholdet der rejser og nedtager telte på Torv og Havn, og hvor man har fri under selve festivalen. Opstilling og klargøring af spillestedet. Barvagter samt både fjernlager samt på spillestederne, fortæller Betty Henriksen.

Indsats værdsættes

De frivillige på Skagen Festival bliver behandlet godt. Det er en af de får foreninger, hvor man betaler et årligt kontingent som medlem på 150 kroner, og får hele beløbet retur på en værdikupon, man kan bruge på festivalen.

– Herudover mødes på onsdag aften før festivalen og byder hinanden velkommen til årets festival, hvor der vil være forplejning for hjælperne. Det samme gælder afslutningsarrangementet mandag aften.  Det samme gælder afslutningsarrangementet mandag aften med Live musik. Der er gratis medarbejder-camp i op til ni nætter, hvor man kan tage familien med til en favorabel pris. Man får adgang til ikke-udsolgte koncerter, flotte T-shits til brug på vagt og selvfølgelig medindflydelse og stemmeret på foreningen, fortæller Betty Henriksen.

Som frivillig på Skagen Festival skal man arbejde mindst 20 timer i løbet af festivalen, og man skal være over 18 år, hvis man skal stå i barerne. 

Hun opfordrer interesserede til at melde sig på  https://skagenfestival.dk/blivfrivillig/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '550 hjælpere klar til Skagen Festival – mangler at fylde de sidste pladser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger