Så er Klitkoret klar igen

Klitkoret ved Det Grå Fyr i 2021.

Så er Klitkoret klar igen

8. juni 2024 - kl. 6:45 - af

Traditionen tro, vil Klitkoret  i år afholde forårskoncert, og igen har DET GRÅ FYR inviteret os til at afholde koncerten der. Vi vil nu invitere hele Skagen til en hyggelig forårskoncert onsdag den 12. juni kl. 18.30, og der er gratis adgang. Medbring gerne selv en lille stol. Vi vil i cirka halvanden time byde på en række hyggelige sange, og også nogle fællessange.

I 2023 kunne Klitkoret fejre 40 års jubilæum, og vi afholdte flere koncerter – og udsolgte koncerter. I det hele taget er vi meget taknemmelige for alle de muligheder, vi, som et lokalt amatørkor, bliver inviteret til.

2024 startede med, at vi sang ved den store Nytårskoncert på Kappelborg. Her sang vi bl.a. sammen med Maria Lucia, og det var en stor oplevelse for os. I søndags havde vi endnu en fantastisk oplevelse og her sang vi ved Special OLYMPIC Idrætsfestivals afslutningsseance med mere end 1200 sportsudøvere i Arena Nord. En vild oplevelse, som toppede med at vi sang Mama Loo, og alle deltagerne gik på dansegulvet og dansede til den populære sang. Borgmester Birgit Hansen gik i front og dansede med guldkæden på.

I lørdags havde vi fornøjelsen af at synge ved den nye danske sangtradition: korsangens dag. Hele Danmark synger på denne dag og samler byernes sangkor. I Skagen var vi ikke mindre end syv kor, der sang i “skolegården” på Kappelborg med tre timers hyggelig korsang og fællessang.

Vi glæder os meget til at synge ved DET GRÅ FYR den 12. juni, hvor der også bliver masser af dejlige korsang og fællessang. Allerede nu kan vores dirigenter Agnethe og Tove fortælle, at vi denne dag – udover en masse kendte og “gamle” sange – vil præsentere flere nye sange. Den ene er en fin dansk sang, som hedder FORÅRSNAT. Så har vi 2 svenske sange: GABRIELLAS SÅNG og LENAS SÅNG fra den svenske film “Så som i himmelen”. En af dem sang vi sammen med Marie Lucia til nytårskoncerten. Vi vil også forsøge os med et nummer lavet af verdensbandet METALICA – et skønt nummer, der hedder NOTHING ELSE MATTERS. 

Vi håber, at vi ses den 12. Juni og vi skal hilse Restaurant BLINK, for foden af DET GRÅ FYR, og sige, at de tilbyder en mindre sommerservering tilberedt over bål cirka ved 18-tiden til en kuvertpris kr. 135 – må bestilles inden den 10. juni hos BLINK pr. mail ses@blinkblinkblink.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er Klitkoret klar igen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger