35 årig mand fundet død – han er angiveligt blevet skudt

35 årig mand fundet død – han er angiveligt blevet skudt

29. maj 2009 - kl. 20:32 - af

En mand er fundet død i Skagen, og alt tyder desværre på at han er blevet dræbt. Det viser politiets efterforskning på stedet, fortæller politiinspektør ved Nordjyllands Politi Torben Jensen til DR Nyheder.

“De tekniske undersøgelser viser, at afdøde er blevet skudt. Så vi står med et drab,” siger han.

Offeret, er en 35-årig mand, som er kendt i forvejen af politiet. Han blev fundet skudt på sin bopæl på Christian X’s vej. Politiet har endnu intet motiv til drabet, ligesom de ikke har nogen mistænkte.

“Men vi afhører fortsat vidner. Det er vi i fuld gang med,” fortæller Torben Jensen til DR Nyheder.

Manden er angiveligt blevet dræbt ved 15-tiden, og politiets teknikere kørte fra Aalborg til Skagen omkring klokken 17.

TV2Nord oplyser at offeret er den 35-årige Torben Manfred Christensen. En bekendt af den afdøde fortæller til TV 2/Nord, at Torben Christensen frygtede, at nogle uvenner ville gøre ham fortræd.

11 kommentarer til “35 årig mand fundet død – han er angiveligt blevet skudt” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

11 kommentarer til “35 årig mand fundet død – han er angiveligt blevet skudt”

 • Den mand burde ikke have boet sådan et sted !!

 • Uanset hvordan man så ser på det der er sket så er der INGEN der har fortjent at dø på den bestialske måde som der er blevet lagt for dagen i denne sag. Jeg kan også kun sende mine varmeste tanker til Torbens familie, uanset hvordan han så end har været. Vi taler ikke ondt om et menneske der ikke er her længere. RIP Torben…..
  Kærlig hilsen en
  Mor.

 • Vi er mange der kun kender den mand for noget godt!

  Som en anden nævner, så var det ikke Torben man skulle frygte.

 • tina christensen

  grevingolf… farmilien takker for tankerne. og glad for af høre er der nogle mennesker der vil stå ved torben havede et hjerte, ikke var iskold som han nabo har udtalt??? farmilien vil savne ham ikke mindst hans 2 nevøer som han elskede af hele han hjerte. og forkælede herfra og til månen og tilbage igen.
  hold kæft han vil blive savnet….

 • @Grevingolf – tror du virkelig Skagen er et “dårligere” sted at bo nu? Jeg tvivler. Jeg tror det er meget anderledes, men bestemt ikke dårligere. er er nogle ting der ikke er så fremtrædende mere (indspisthed har jeg hørt) og nogle ting der er blevet mere fremtrædende (langt flere fulde turister om sommeren). Og der er sikkert mange andre eksempler på hvordan byen har ændret sig.
  Så måske er det blevet dårligere for dig ift, hvad du ønsker og forventer, men alt i alt er det nok det samme, hvis vi spørger folk på gaden hvad der er godt og skidt ved at bo i Skagen 🙂
  En anden side af samme sag er, hvad der bliver gjort af den enkelte for at gøre byen rarere at bo i. Høflighed, støtte til trængende, smil og latter, imødekommenhed er jo noget vi alle kan bidrage med uden at det koster noget – og som gør byen et bedre sted at bo 🙂

  Mette – som er vild med at bo i Skagen, ikke på grund af smartheds-effekten, men på grund af de dejlige mennesker der bor her.

 • Betina Nielsen

  Selvfølgelig er det synd og dybt uretfærdigt, at et menneske er blevet slået ihjel på den måde. Men jeg er helt enig med Lillian Nielsen. Jeg ved med sikkerhed, at nogle af de ældre i bebyggelsen, har været utrygge, ikke ved Torben Manfred Christensen, men ved de mennesker som kom i hans lejlighed, dvs. hans bekendte, og politiet som kom der ofte.

  Vi skal alle være her, javist, men de ældre i bebyggelsen, skal vel også kunne leve i deres hjem uden at skulle frygte for uro og ballade. Det er synd, at de ældre – som jo ofte er svage og utrygge i forvejen, skal have yderligere frygt og utryghed i deres hverdag.

  At mange unge mennesker bor på plejehjem, skyldes jo kun, at samfundet ikke vil poste penge i et botilbud for yngre mennesker, og det er da bestemt heller ikke acceptabelt.

 • jeg kender kun Torben for gode ting så kan ikke helt genkende at han har skulle kunne gøre nogen utrygge .. det var jo heller ikke Torben der slog ihjel men han blev slået ihjel det er vel nærmere hans drabsmænd man skal frygte.. desværre er skagen blevet et dårligere sted at bo end det var engang og det her er desværre en naturlig udvikling af det misbrugsmiljø der findes i skagen .. sender de bedste tanker til Torben og hans famile

  Mvh

 • lilliannielsen

  Hej Tina
  Du har ret, det er en frygtelig død Torben har fået, og det er der ingen mennesker der har fortjent.

 • tina christensen

  undskyld lillian nilsen. vi har alle ret til af være her, og bare så du ved det, bor der også unge mennesker på plejehjem. så syndtes det er en meget underlig holdning du har. og så vidt jeg ved har dræbte torben altid hilst pænt og små snakket med de ældre, om vind og vejr. du burde i stedet sende torben en kærlig tanke, for ingen burde dø på denne måde.

 • Lillian Nielsen

  Chr.Xsvej har i mange år været bolig for ældre mennesker i Skagen,
  og de har nydt deres alderdom i rolige omgivelser.
  Nu er de bare så utrygge alle sammen, da boligforeningen har
  valgt at flytte unge mennesker ind , hvor politiet er på besøg ofte, og
  det nu har resulteret i et mord. Hvad bliver det næste?.
  De gamle mennesker sidder i deres lejligheder på Chr.Xsvej og er
  bange. Jeg håber boligforeningen tænker sig om, inden den næste
  flytter ind.

 • Hans Chr. Andersen (WebRedaktør)

  TV2Nord skriver lørdag morgen:

  Muligt gennembrud i sagen om skuddrabet på 35-årig mand i Skagen i går. To mænd er blevet anholdt og fremstilles senere lørdag i grundlovsforhør.

  To mænd på 30 og 31 år blev sent i aftes anholdt i sagen om drabet på den 35-årige Torben Manfred Christensen i Skagen, oplyser politiet.

  Vagtchefen vil ikke oplyse yderligere om anholdelserne og de to anholdte.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '35 årig mand fundet død - han er angiveligt blevet skudt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger