Ordet oplevelse er normalt et positivt begreb

Ordet oplevelse er normalt et positivt begreb

14. august 2009 - kl. 9:45 - af

Efter en skøn gåtur til Grenen, melder vor tørst sig på tilbagevejen, og så må De 2 Have jo lige være stedet, når vi er nået tilbage. Vi 4 går op på terrassen, finder et ledigt bord, for der er nok af dem, og venter, og venter, og venter. Serveringen dukker endelig op, og det første vi får oplyst er, at hvor vi sidder er der spisepligt.

Spisepligt? – Der er ikke et øje i restauranten, faktisk sidder der kun 4 andre ved et andet bord udenfor, og en enkelt person indenfor, efter at et ægtepar var blevet træt af at vente på servering, og da der
ikke var nogen kø ved bordbestilling eller skilte med optaget på bordene, er den unge tjeners holdning noget uforståelig.

Men restauranten er åbenbart ikke interesseret i at tjene penge, eller måske har de tjent så mange i sommerens løb at denne for os arrogante holdning afholder restauranten for et mindre tilskud til sine faste omkostninger.

Uha, uha – sikken en oplevelse af nogle som skal leve af god service- sørgeligt at fleksibilitet ikke er nået til De 2 Have endnu.

Ellers vil vi godt sige tak til Skagen som helhed for nogle gode oplevelser og skulle der findes en aktiv handelsforening, så bed lige ejeren fra restauranten om at få sendt personalet på De 2 Have på et servicekursus, eller måske skulle ejeren selv deltage.

Jan P. Nielsen
3250 Gilleleje

Redaktion: Vi kontakter De 2 Have og spørger om de vil kommentere.

4 kommentarer til “Ordet oplevelse er normalt et positivt begreb” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Ordet oplevelse er normalt et positivt begreb”

 • Min kone og jeg var på De2Have både i uge 29 og uge 30, og begge gange fik vi en rigtig god, høflig og kompetent behandling.

  Mader var perfekt og priserne passer – efter vor mening – med kvaliteten og omgivelserne.

  Godt gået til de ansatte og ledelsen

  Torben Just
  Sommergæst i Gammel Skagen i mere end 30 år
  Hyldekrattet 38, 2630 Taastrup

 • Christen Justesen

  Som lokalboende har vi i 2 omgange i turistsæsonen, hvor der var travlt, besøgt restauranten, med kunder og gæster og har kun positive oplevelser af stedet.
  De kvindelige tjenere har virket kyndige og profesionelle, ligesom maden har været ubeskrivelig lækker.

  Christen Justesen, arkitekt
  Sct.Laurentiivej 119 Skagen

 • Kenneth Mortensen

  Vi er blandt dem, der har haft fine oplevelser i sommer på De 2 Have, med venlig fin og opmærksom betjéning.

  Derudover lækker mad og vine !

  Gad vide om ikke den utilfredse person, der ville “beære” De 2 Have med en kæmpe omsætning på helt op imod 4 øl/vand, bare skal finde et eller andet at brokke sig over heroppe ?

  VH
  Kenneth

 • Henrik Tachau Kristensen

  Den omtalte terrasse er vores restaurant terrasse som er lukket mellem 16.30 & 18.00. Dette bliver der gjort opmærksom på med 2 meget tydelige skilte i den snævre passage op til terrassen (både på Dansk & Engelsk).

  Skulle man være kommet uden for denne tid, skal jeg meget beklage hvis man har haft en dårlig oplevelse af den måde mit personale har til talt P. Nielsen og gæster på. Men spisepligten bliver nu engang fastholdt på den terrasse.

  Grunden til der ikke bliver solgt drikke vare der, er et spørgsmål omkring udnyttelse af husets opbygning og personale. I disse tider (specielt) bliver man nød til at skære helt ind til benet. Så vi har valgt at samle alt ”drikke” aktivitet i Gastropubben og dennes terrasse i modsatte ende af huset, hvor der i øvrigt også er sol på pågældende tidspunkt og en ligeså fantastisk udsigt.

  Restauranten bliver i nævnte tidspunkt klargjort til aften gæster (bla. Støvsugning af store mængder sand….) så der er lækkert og indbydende til kl. 18.00 hvor vi åbner op for aften menuer. En anden ting der spiller ind er at i forhold til forrige år, har vi gennemsnitligt sparret 3 tjener timer dagligt, hævet omsætningen i restauranten & fået mere gang i gastro pubben i de for os, stille timer mellem 16.00 & 18.00. Det lyder måske ikke af meget for folk i en anden branche – men denne struktur gør at vi stadig kan tilbyde gode kvalitets drikkevare til meget fair priser.

  De 2 Have ligger et unikt sted – midt i en fantastisk natur – hvori der ikke må opsættes noget som helst skiltning. Bla. derfor oplever vi ekstremt store udsving i antal af gæster. Lige fra 200 frokost gæster på en gang til 2 kaffe gæster 2 timer senere.

  Da vi nu engang er en selvejende forretning, bliver vi nød til at være kreative med hensyn til bemanding, åbnings tider og den måde vi håndtere tingene på. Det kommer, og kan ikke undgås med den spontanitet folk lever efter i dag, til at give nogle uheldige episoder som denne. På trods af vi arbejder helhjertet for at undgå dette.

  Venlig Hilsen
  Henrik Tachau Kristensen
  De 2 Have

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet oplevelse er normalt et positivt begreb' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger