Udstilling: ”Der er også englelyd i Ålbæk”

Udstilling: ”Der er også englelyd i Ålbæk”

17. november 2009 - kl. 7:57 - af

I forbindelse med årets juleudstilling på Gyllegaard Galleri i Ålbæk – lørdag 21. november kl. 1200, har vi glæden at præsentere udstillingen ” Der er også englelyd i Ålbæk”, som vi har i samarbejde med firs unge kunstnere/elever fra 0 – 3. klasse fra Ålbæk skole.. Her vil eleverne præsentere hvordan de ser for sig ”englelyd”, billederne er malet i akryl på leret 20cm x 20cm. Indtægterne af salget vil gå til de forskellige klassernes ”klassekasser”

I år vil det også blive muligheder for børn i Ålbæk at aflevere sine julestrømper ude på galleriet fra lørdag 21. november og afhente dem igen lørdag 12. december. Denne tradition vil vi forsøge at videreføre efter at DagliBrugsen i Ålbæk blev nedlagt sidst år. Super Spar i Ålbæk har stillet sig som samarbejdes partner og vi retter en stor tak til dem.

Vi anbefaler derfor alle forældre, bedsteforældre og resten af Ålbæk om at tage sig en tur for at kigge på juleudstillingen!

Udstillingen vil være åben hver lørdag og søndag f.o.m lørdag 21. november t.o.m søndag 13. december

Samtidig vil der også være julehygge og gaver i stalden, samt salg av Gyllegaards egenproduceret ”Gylden Gløgg” med æbleskiver.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udstilling: ”Der er også englelyd i Ålbæk”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger