Skagen Marathon 2010: Også med børnemarathon

Skagen Marathon 2010: Også med børnemarathon

10. april 2010 - kl. 0:52 - af

”I forbindelse med lanceringen af den nye hjemmeside har Skagen Marathon også fået lavet et logo, der bl.a. symboliserer vand, sundhed og bevægelse” fortæller Dorthe Brassøe, projektkoordinator i Frederikshavn Event.

”Vi havde givet Idefa til opgave at tage udgangspunkt i Skagen Helses logo og komme med et udkast som kunne symbolisere nogle af de ting, der karakteriserer løbene i Skagen. Arbejdsgruppen bag Skagen Marathon var så tilfredse med resultatet, at det første udkast fra Idefa blev godkendt” uddyber Dorthe Brassøe.

Endelig har arbejdsgruppen bag Skagen Marathon også besluttet at lave et børnemaraton lørdag d. 09.10.10. ”Vi håber, at vi med dette tiltag kan være med til at gøre Skagen Marathon til en familiebegivenhed, der strækker sig over hele weekenden” slutter Dorthe Brassøe.

Bag løbet står Skagen Helse i samarbejde med Skagen Motionsklub, Frederikshavn Erhvervsråd, Skagen Turistbureau, Skagen Handelsstandsforening, Frederikshavn Event, Skov og Naturstyrelsen, Skagens Museum, Color Hotel Skagen, Skagen Strand, Skagen Havn, Skagen OK & Motion, Advokatfirma Hjulmand & Kaptain og lokale ildsjæle.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen Marathon 2010: Også med børnemarathon ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger