LOOP Cirkeltræning snart klar til åbningsreception

LOOP Cirkeltræning snart klar til åbningsreception

17. august 2010 - kl. 0:58 - af

LOOP Cirkeltræning åbner d. 28. august det 14. center på Kattegatvej 11 – lige ved siden af Møbelland. Skagensavis.dk traf fredag d. 13. august ejerne af LOOP Skagen Marianne og Niels Jørgensen samt sønnen Theis i fuld gang med træning og justering af træningsmaskinerne.
Det gamle ”Skagen Job Center” har den seneste måned været under en kraftig ombygning – der er væltet vægge, brugt liter vis af maling og spartel, lagt nye gulve.
Lokalerne er nu tæt på at være klar til åbningsreception lørdag d. 28. august kl. 13
Marianne og Niels fortæller: ”LOOP fitness centret kommer til at indeholde to cirkler – en kvinde cirkel (SHE) og en MK cirkel , cirkeltræningen foregår ved 16 stationer placeret i en cirkel. Vi har desuden indrettet et lokale til opvarmning, udstrækning og afspænding – som er meget vigtigt” supplerer Marianne.
”Selv om træningen kun tager 24 minutter må man meget gerne blive lidt længere” fortæller Marianne og Niels .
” Vi har valgt at indrette et cafeområde med lædersofaer, biopejs og cafemøbler. Der vil være mulighed for at nyde en kop kaffe eller te – som i øvrigt er gratis, desuden er der mulighed for at købe kolde drikkevarer og frugt. Trænger kroppen til en omgang massage har vi indrette et stillerum med to massagestole, her kan du trække dig tilbage i ro og mag”.
”Børn er ingen hindring” -fortæller Marianne – ” I kvindecirklen bliver indrettet med en kravlegård til de helt små poder – er børnene lidt ældre kan de sidde og lege i børnehjørnet , male, tegne eller bygge med Lego klodser, mens mor eller far træner i cirklerne”. Marianne indskyder: ”Har du barnevogn med er der også en P-Plads til den”.
Hele personalet – med dagligleder Helle Thomsen i spidsen, glæder sig til at tage imod alle som har lyst til at komme til åbent hus reception lørdag d. 28. august kl. 13 – hvor vi åbner dørene for et tip top moderne cirkeltræningscenter.
Niels Jørgensen indskyder: ” Husk at indmelde Jer online på www.loopcirkeltræning.dk. Du kan booke Dig online fra d. 25. august. Har Du benyttet dig af det, inden d. 15. september deltager DU i lodtrækning om 3 måneders fri træning og mange andre gaver – så er du måske en af de heldige”.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'LOOP Cirkeltræning snart klar til åbningsreception' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger