Fælles strategi for fremtiden

Fælles strategi for fremtiden

4. februar 2012 - kl. 0:12 - af

Frederikshavn, Sæby og Skagen bør profileres i endnu højere grad overfor det øvrige Danmark.

Danskerne skal vide endnu mere om initiativer, der gennemføres i Frederikshavn Kommune til gavn for både fastboende, tilflyttere og turister. Og der skal tages flere initiativer med udgangspunkt i en fælles strategi.

Det blev konklusionen på en 4 timers debat i Initiativforum for Handel og Turisme i Frederikshavn Kommune med borgmester, byråd og repræsentanter for handels og turistforeningerne i Frederikshavn, Sæby og Skagen, fra LO og flere andre.

Der er behov for en styrket og langt mere offensiv strategi, lød det.

Tre gæster udefra lagde op til debatten med både kritik og forslag til forbedringer. De lagde vægt på at markere, at den positive omtale af initiativer, der forbedrer menneskers livskvalitet, trænger til endnu mere fokus fra denne del af landet overfor det øvrige Danmark.

Hvor kendt er det f.eks., at Frederikshavn er en by, der har en fremtrædende position som energiby og fortsat tager nye initiativer på grundlag af kommunens miljøpolitik?

Hvem ved, at helårshuse og byggegrunde i Frederikshavn Kommune er billigere end mange andre steder?

Hvorfor går vi ikke ind for, at både danskere, men også udlændige kan købe en del af vore boliger, og kan man gøre helårshuse til fritidsboliger, lød en del spørgsmål, der blev livligt debatteret?

Læg vægt på, at der ikke er langt til Aalborg, gode trafikforhold, billige helårsboliger og plads i børneinstitutionerne, lød et andet forslag.

Lad os styrke os selv i mediebilledet ved at fortælle om de livskvaliteter, der er konkrete, og som i langt højere grad overskygger de negative historier i danske medier, mente flere.

Er vi mentalt for beskedne til med tilstrækkelig gennemslagskraft at fortælle omverden om, hvad vi kan, hvad vi gør og hvad vi gennemfører?

Endnu flere spørgsmål blev diskuteret i en positiv atmosfære. Mange blev der enighed om. Nu skal der tages stilling til, hvilke der skal lægges vægt på med udgangspunkt i en fælles strategi i samarbejde mellem Frederikshavn Kommune og Initiativforum for Handel og Turisme.

En kommentar til “Fælles strategi for fremtiden” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Fælles strategi for fremtiden”

  • der var mange ,men nok kun styret af få
    når man taler turisme , kunne det have været rigtig fedt at have vidst hvor mange/få penge der igrunden blev tilbage i byen/kommenen når alle gæster/turister arbejdere og foretningsindehavere er rejst hjem efter endt sæson så vi ikke bare står med slidtage

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fælles strategi for fremtiden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger