Frisør indfører klippekort!

Den 1. marts indførte Salon Fashion et klippekort til sine kunder. Her udleverer Lisa Møller et af slagsen til Jan Sonnesen. Kortet er naturligvis gratis.

Frisør indfører klippekort!

23. marts 2012 - kl. 8:47 - af

Skal man være en anerkendt frisørsalon, må man gøre noget for sine kunder. Det har Salon Fashion forstået, og de har derfor indført noget helt nyt, som gør at deres kunder kan spare penge på deres klipninger. Ja, de kan faktisk få en klipning gratis!

Fra d. 1. marts indførte salonen et klippekort. Alle kan gøre brug af kortene, og når man har fået en klipning, får man et “klip i kortet”. Når man når til det 10. klip, får man en gratis klipning. Hele familier som kommer til salonen, kan gøre brug af samme kort, og det kan derfor hurtigt nå at blive fyldt op!

 “Grunden til at vi har valgt at få klippekort er, at flere lagde mærke til, at kunder med studenterkort får 10%. Vi har derfor nu lavet dette kort, for at alle vores kunder kan opnå rabatten. Det kan hurtigt betale sig for de familier vi har.” udtaler Lisa Møller, ejer af Salon Fashion. ( studenterrabatten gælder naturligvis stadig )

 “Mange kunder har allerede nu taget godt i mod det nye tiltag i butikken” slutter Lisa Møller.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frisør indfører klippekort!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger