Ekstratog indsættes til Festivalen

Ekstratog indsættes til Festivalen

20. juni 2012 - kl. 11:00 - af

Nordjyske Jernbaner indsætter ekstratog mellem Skagen og Frederikshavn lørdag den 7.juli, så der noget af dagen kører et tog i hver retning hver time. Togene standser ved alle stationer undervejs, blot du husker at trykke på ”stopknappen” på stationen eller inde i toget når du skal af.

For at komme til Frederikshavn kan du benytte NT’s bus 973X og 73 fra Aalborg eller DSB’s togbusser, der kører fra Aalborg over Hjørring til Frederikshavn.

Natten efter fredag den 6.juli og natten efter lørdag den 7.juli kører der nattog fra Skagen kl. 00.15 og kl. 01.35 til Frederikshavn. NT (Nordjyllands Trafikselskab) har indsat ekstra afgange til Aalborg fra Frederikshavn kl. 02.20, som passer til nattogene fra Skagen.

Køreplanerne for tog og busser kan ses følgende steder:

www.skagenfestival.dk, www.njba.dk, www.nordjyllandstrafikselskab.dk eller www.rejseplanen.dk

Ellers kan festivalens billetkontor kontaktes i åbningstiden på telefon 98 44 40 94.

Til og fra Skagen for en tyver

Nordjyllands Trafikselskab og Nordjyske Jernbaner har lavet en særlig Skagen Festival billet til 20 kroner. Billetten kan købes i perioden 5. – 8. juli 2012 fra kl. 10.00 til kl. 21.00 og den er gyldig i 2 timer til rejser med NT’s busser, Skagensbanen og Hirtshalsbanen. Den billige billet kan kun købes via sms.

Husk også at følge Skagen Festival på Facebook. Siden opdateres dagligt med præsentationer af musikere, billeder, nyheder, musikklip og gode historier.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ekstratog indsættes til Festivalen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger