To dræbt i bilulykke syd for Skagen OPD

Foto: Per Frank Poulsen, TV2/Nord

To dræbt i bilulykke syd for Skagen OPD

3. september 2012 - kl. 11:24 - af

Fire personer er kommet til skade i en bilulykke syd for Skagen. To af dem er meldt dræbt. Ulykken blev forsaget af en personbil, der kørte i modsatte vejbane.

Fem kilometer syd for Skagen er tre biler involveret i et uheld. To blev dræbt i ulykken, mens én blev kørt til Hjørring Sygehus og én stadig undersøges på stedet. Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Poul Badsbjerg.

Indtil videre er der ikke overblik over ulykken, men det formodes, at en personbil har kørt sydpå i den modsatte vejbane. Her har en campingbus undveget og er væltet, så den ligger på hovedet og totalskadet. Personbilen fortsatte og ramte ind i en kassebil, der ikke kunne nå at undvige den modkørende. De to biler er begge svært tilskadekomne.

Ulykken skete kvart over ni i morges. Og det tager formentlig flere timer at få undersøgt, hvad der er sket samt ryddet op. Det oplyser indsatsleder ved Frederikshavn Beredskab Rene Bech.

Ålbækvej, der er hovedvejen til Skagen, er derfor lukket i begge retninger. Nordjylland Politi forsøger at omdirigere trafikken.

Af: Malte Abildgaard Christensen/TV2Nord. Opdateret 11.05

OPDATERET: Nordjyllands politi har frigivet navnene på de to omkomne. Det er den 70-årige,  Niels-Hother Bech fra Skagen og den 68-årige Ejnar Jacobsen fra Viborg. Begge blev erklæret døde på ulykkesstedet.

Desuden kom to personer til skade. En 45 årig mand fra Frederikshavn og hustruen til den 68 årige mand fra Viborg.


4 kommentarer til “To dræbt i bilulykke syd for Skagen OPD” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “To dræbt i bilulykke syd for Skagen OPD”

  • Forfærdelig ulykke – men da politiet har frigivet navnene må vi antage at pårørende er blevet informeret.
    Kør forsigtigt.

  • fuldstændig enig men man får ikke meget ud af de billeder, mener man vil ikke kunne se hvad for en bil det er det er kun kassevognen og der er ikke noget specefikt ved den … men det er en frygelig tragiede

  • Nu er der jo ikke nævnt nogen navne i artiklen og så vidt jeg kan se er der ikke nogen steder man kan se hverken nummerplader eller på anden måde identificere hvem det drejer sig om….Men en skrækkelig ulykke er det kan vi godt blive enige om…..

  • Flot at ligge det ud før alle pårørende er informeret. -!

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To dræbt i bilulykke syd for Skagen OPD' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger