Søren Dahl Foredragsshow på Kappelborg

Søren Dahl Foredragsshow på Kappelborg

23. oktober 2012 - kl. 13:34 - af

Livskloge ord, musik og humor.

I efteråret 2011 turnerede Søren Dahl med 40+3 – et show, der blander musik, samtaler med kendte danskere, anekdoter, sjov og alvor i Sørens velkendte stil.

Nu kan han opleves med version 2.0: i Søren Dahl 40+4 – klar til at lægge Kappelborg og Skagen ned, med sit nye show.

Det sker i Salen på Kappelborg tirsdag den 30. oktober 2012 kl. 20.00 Søren Dahl, sikkert bedre kendt som vært på et af landets mest populære radioprogrammer, Café Hack, kan således opleves i Skagen som solist i 40+4 – i hans helt egen og velkendte stil, hvor nogle af hans yndlingsemner er livskvalitet, kvinder, mad, miljø, religion og musik.

Hver søndag sidder en stor del af landets befolkning foran radioen og lytter til Søren Dahl, når han som vært på landets mest lyttede radioprogram, Café Hack på DR P4, fører lytterne gennem to timers blanding af musik, snak og interviews med kendte gæster. Her oplever de en vært, der bedre end de fleste formår at skabe sammenhæng mellem sjov og alvor, og som med sin slet skjulte kærlighed til mennesker får selv den mest hærdede medieperson til at løsne op.

Det var i 2009, at Søren Dahl tog på landsturné med et soloshow første gang og viste en ny side af sit talent. Efteråret 2010 tog han på turné med en ny forestilling, der blev virkelig godt modtaget af publikum og presse.

I 2011 drog han af sted med showet Søren Dahl 40+3 – nu med 26 forestillinger, der både fik fremragende anmeldelser og fandt et stort publikum. Det er helt tydeligt at en ny scenisk personlighed har fundet sit udtryk i en showstil, som ikke er set før.

Med Søren Dahl 40+4 stilles der skarpt på det moderne menneskes liv og dagligdag. Søren Dahl forholder sig til livet på godt og ondt, og viser også sine helt unikke evner i samtale.

Mød en kendt dansker på scenen i en samtale, som Søren Dahl mestrer som få andre, og oplev 2 x 45 minutter i en vidunderlig, musikalsk, morsom og hyggelig stemning. Det ene øjeblik ved flyglet og det næste øjeblik vandrende rundt på scenen, vil Søren sende forrygende morsomme betragtninger om livet ud over scenekanten. Søren Dahl 40+4 vil også indeholde betragtninger om nogle af de helt store spørgsmål i livet og alt sammen afleveret i Søren Dahls velkendte lune stil.

Glæd jer til en fortryllende morsom, varm og musikalsk forestilling i Kappelborgs Sal tirsdag den 30. oktober kl. 20.00 Billetter á: kr. 200,- (medlemmer: 180,-) sælges på Skagens Bibliotek, på www.billetten.dk (+ gebyr 10,-) og ved døren tirsdag 30/10 fra kl. 19.00

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Søren Dahl Foredragsshow på Kappelborg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger