Skagen Købstadsjubilæum inviterer til informationsmøde

Skagen Købstadsjubilæum inviterer til informationsmøde

6. november 2012 - kl. 17:09 - af

Forberedelserne til Skagen Købstadsjubilæum er nu så langt fremme, at jubilæumskomiteen bag Købstadsjubilæum 2013, inviterer alle interesserede til et informationsmøde på Color Hotel Skagen, onsdag den 14. november kl. 19.00.

Skagen fester hele året

Der er tilrettelagt arrangementer over hele året og det hele starter med et brag af en Nytårskoncert i Kulturhus Kappelborg, den 22. januar 2013 og så fortsætter det ellers måned for måned, med masser af spændende arrangementer, som f.eks. gadeteater, borgerbal, kuttertræf m.m. og det glæder folkene bag Skagen Købstadsjubilæum til at fortælle meget mere om på informationsmødet.

Aftenen starter med velkomst og derefter vil der være et indlæg om selve købstadsbegrebet, hvor Skagen fik købstadsstatus i 1413. Så vil der være en præsentation af jubilæumskomiteen, som består af 14 medlemmer. Senere er der en uddybning af de planlagte aktiviteter og events, som indtil videre består af 17 spændende arrangementer. Derudover arbejdes der fra kommunens side på at Skagen kan få besøg af kongeskibet til sommer.

Der skal rigtig mange penge til for at gennemføre de mange aktiviteter, og uden opbakning fra de mange sponsorer ville det være umuligt at gennemføre et så omfattende program. På mødet vil komiteen præsentere de mange sponsorer, som velvilligt har bakket op om Skagen Købstadsjubilæum. Under dette punkt vil der også et indlæg om økonomi og veje til nye tilskud, og her håber komiteen, at der vil komme rigtig mange forslag frem fra de fremmødte.

Efter mødet serveres der en rejemad med en øl, vand el. vin.

Arrangementet er sponsoreret af Color Hotel Skagen.

Husk at melde dig til

På grund af traktementet er tilmelding nødvendig senest den 9. november og det kan ske ved at sende en mail til projektleder Charlotte Kronborg: ck@skagen-tourist.dk eller på tlf. 2114 3281.

Komiteen håber at rigtig mange møder op – for det er jo et jubilæum hele byen skal være med til at fejre.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen Købstadsjubilæum inviterer til informationsmøde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger