Læserbrev: Hvor bliver reklamerne af ?

Læserbrev: Hvor bliver reklamerne af ?

23. april 2013 - kl. 11:09 - af

Er efterhånden træt af at reklamerne kommer meget meget sent, eller slet ikke kommer, og de skal være omdelt senest Lørdag, det siger de hos Nordjysk Distribution.

Nu er kl. 12.37 mandag d. 22 april, og vi har ikke fået reklamer endnu. Har sendt utrolig mange mails til Nordjysk Distribution, og de giver det samme svar hver gang, “det beklager vi meget, skal nok få det rettet”

Har efterfølgende også ringet derind, for at høre hvem der har ansvaret, for at få omdelt reklamerne, som butikkerne jo betaler mange penge for at få ud til tiden. Det havde Nordjysk Distribution, sagde de, så mener jeg jo at de har et kæmpe problem, ikke bare overfor os, som ikke modtager reklamerne, men da også i den grad, overfor butikkerne. Da jeg sagde det i telefonen, blev der bare sagt, der er oprettet en sag, og det her kommer vi vist ikke videre med……….

Fantastisk svar at få !!!

Nordjysk Distribution, I har et STORT problem.

Har hørt fra flere arbejdskollegaer og andre folk i byen, vi er vist ikke de eneste, der ikke er tilfredse med omdelingen af reklamer.

Med venlig hilsen

Kurt Hansen
Koralbanke 58

22 kommentarer til “Læserbrev: Hvor bliver reklamerne af ?” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

22 kommentarer til “Læserbrev: Hvor bliver reklamerne af ?”

 • Louise Tholstrup

  Jeg bor i Moseby, Pandrup. Over de sidste 4 måneder har vi ikke fået reklamer 80% af gangene. Jeg har haft telefonisk kontakt og over mail til Nordjysk Distribution.
  Jeg har oplevet at få besøg af en vvs’er som skulle skifte en vandmåler, min reaktion var” det har jeg ikke hørt noget om ” og han kunne bare fortælle at det stod i AVISEN!

  Savner mine reklamer og mine aviser! men føler ikke jeg kan gøre mere over for Nordjysk Distribution.!
  Hvis det er så svært at få avis bude, så sæt dog lønnet op!

  Det var hvis lige mit sure opstød, forsat god dag.

 • Hanne Østergaard

  Vil også lige sige et par ord i denne debat, reklamer eller ej, og ja det kan godt være at nogle lider nød ude i verden, men dem der deler disse her reklamer ud, før altså løn for det som de nu skal gøre, så jeg mener da ikke de skal springe over hvor gærdet er lavest… Vi andre kan da heller ikke bare gå hjem fra jobbet efter 5 timer hvis vi er ansat til 7 timer, og forlange løn for 7 timer, når man kun har været aktiv i 5 timer…Og butikkerne betaler for at deres reklamer skal omdeles, og ikke smides i en container, eller et andet tilfældig sted…

 • Vi er de mest heldige, Vi får ingen reklamer – vi kan købe vort eget toiletpapir

 • hvor er det trals for jer som ikke får reklamerne, vi er heldige kan kun rose vores bud,,
  lone fra skarpæsvej

 • Frank Nielsen

  Om man skal droppe papirreklamer eller ej, vil jeg ikke komme ind på her, men vil gerne kommentere på det med omdelingen.

  Vi ejer Skagen Bøger og papir og er som sådan medlem af kæden Bøger og papir, som bl.a. bruger husstandsomdelte reklamer som et af vores midler til at nå vores kunder. Vi er dermed en af de erhvervsdrivende, som faktisk betaler for en omdeling af reklamer. (og i nogle’s øjne bidrager til paprispild, men nok om det).

  Vi har også oplevet at få mange henvendelser fra vores kunder, som fortæller os at de ikke har modtaget vores katalog. Det er også meget frustrerende for os. Gennem vores kæde har vi klaget til distributionsselskabet flere gange med konkrete adresser. Hver gang lover de bod og bedring – uden det dog har forbedret situationen.

  Vi håber derfor at I gennem dette læserbrev kan være med til at der sker en forbedring i Skagen. Jeg har i hvert fald sendt det videre til mit bagland.

  mvh
  Frank

 • Drop reklamerne og spar papiret 😉 Brug en computer til at se tilbud på. Velkommen til 2013

 • Hvor er det dog sørgeligt at se, at voksne mennesker kan blive frustreret over ikke at få deres ugentlige “bunke” reklamer – når der nu er alternativer til at få sit adrenalin op, desuden mange dage før de havner i postkassen!

  Spar dog det papirspild!

  Læs ugeavisen på nettet her: http://www.nordjyske.dk/e-avis.aspx

  Læs reklamer her: http://www.etilbudsavis.dk eller http://www.minreklame.dk

  Desuden går der heller ikke mange år, før de ugentlige reklamer i papirform ender på pension! Men så kan man vel finde noget nyt at brokke sig over.

 • Selvfølgelig er det forfærdeligt, hvis man ikke får sine reklamer……….

  som der er en der skriver,der mangler bude, måske skulle man sende nogen ledige fra jobcenteret ud og dele dem ud…..Folk skriger jo altid på der mangler job i Skagen

  Thomas

 • Jeg har også ringet utrolig mange gange og klaget, da jeg så nævnte at jeg ville gå til butikkerne som jo betaler for at få reklamerne omdelt…ja så fik jeg mine reklamer!
  Dette varede dog kun 2 måneder, nu døjer vi igen:……..
  Har ringet igen, fik af vide at nogle bude har mange ruter og måske ikke kunne nå alle på en dag….jeg svarede at så måtte de ha færre ruter for det var virkeligt ikke mit problem!
  Men vi bør måske gøre butikkerne opmærksom på problemet, så bliver der måske gjort noget ved problemet…..

 • Hvis man ikke kan undvære det papirspilde, så kontakt de der betaler for tilbudsaviserne og klag.

 • Hej Henning L

  Der er da helt sikkert størrer problemer i denne verden, end reklamerne ikke kommer, Men vil du smide penge ud af vinduet, som jeg mener butikkerne gør, når nu reklamerne ikke bliver omdelt, ved tilfældigvis at der i nogle af de store affaldscontainere, ude på bøjlevejen, er set,at de var fyldt helt op med reklamer, ja det er da fantastisk man kan læse dem på nettet, det er det da, hold da op.

 • vi har det samme problem nede ved hans baghsvej, det er da ikke et spørgsmål, som nogen mener papirsspilde, nej men annoncørerne betaler nok i dyre domme for reklamerne, de bør jo vide de ikke får hvad de betaler for. og så har de fleste ret, der bliver ikke talt pænt når man ringer,

 • lene andersen

  Et eller andet sted, er det da egentlig “rart” at høre det er galt med reklame/ugeavis-omdelingen andre steder i byen, end lige her hos os !!! Vi får den sjældent før kl. 18 om onsdagen, og vi har flere gange fået den sent om aftenen, eller slet Ikke ?? Reklamerne får vi sjældent før det er for sent at købe de gode søndags-tilbud, og ofte udebliver de helt !!! Vi er mange i vores område som klager over det, incl. undertegnede som, gentagne gange, har ringet til Nordjyske, men lige lidt hjælper det. Det kan da godt være at Henning L. har ret i at det kan være underordnet om de kommer kl. 12 eller kl. 18, men når man overhovedet ikke får dem ??? Det er rigtigt at man kan læse reklamerne på nettet, men der er faktisk mange ældre mennesker m.m. som ikke har nogen computer, og dermed ikke muligheden, og det må jo være i annoncørernes interesse at reklamer og avis bliver korrekt omdelt. Jeg tror da næppe at de giver mange penge ud på reklamer og omdeling hvis de ikke bliver omdelt til tiden.
  Mvh. L. Andersen, Skarpæsvej

 • jeg har klaget flere gange. I denne uge klagede jeg om mandagen. Vi fik dem så om tirsdagen, Jeg siger ikke noget, men Vor Herre bevares.

 • Meld dem fra og brug: http://www.etilbudsavis.dk

  Den kan bruges på både computer og mobil, hvis man endelig skal have læst ugens pensum. Der kan også søges tilbud på tværs af butikker osv.

  Og så får man reklamerne flere dage før de “udkommer”.

 • Bente Kristensen

  Det er fuldstændig rigtigt. Rekalmerne kommer som vinden blæser, hvis de kommer.
  I år har vi manglet eller fået reklamer for sent allerede 9 gange og vi er nu i uge 17. Sidste år gik det galt 22 gange ud af 52 uger, flot klaret af Nordjysk Distribution. Jeg har ringet gentagende gange til Nordjysk Distribution angående mangelfuld levering, men får svaret at jeg bare kan gå på nettet og se reklamerne der. Hvad skal vi så bruge Nordjysk Distribution til.
  Med venlig hilsen
  Bente Kristensen

 • Heldigvis får jeg ingen reklamer i min postkasse, for nogle få uger siden, tømte vi vor nabos postkasse for reklamer (de var på ferie) bevar mig vel for et papirsvineri, den slags skulle forbydes ved lov.

 • Vil mene at der er større problemer i verdenen, end at du ikke får dine reklamer til tiden – helt ærligt, om du får dem klokken 12.00 eller 17.00 gør vel ikke den helt store forskel! Desuden har du heller “ret” til et bedre svar hos Nordjysk Distribution, da reklamer ikke er en betalende ydelse.

  Hvis du ikke kan vente med at få dine reklamer, så tjek http://www.minreklame.dk
  der kan du læse alle reklamer ALLEREDE om lørdag – fantastisk, hva!

 • Hej Kurt
  Samme problem her……bor på Koralbanke 1. Vi har ringet og klaget ( flere gange) og denne gang spurgte de, om der var andre i kvarteret der oplevede samme problem! Ring på nummeret 99245088 og klag, jo flere der ringer, jo større sandsynlighed for at vi fremover får vores reklamer.
  Sidse og Søren Lund

 • Velkomme i klubben!
  Vi har i mange måneder ugentligt kontaktet Nordjysk Distribution og får samme svar som dig. Oftest virkede de temmelig irriterede, når vi ringede til dem.
  I lang tid fik vi 2 onsdagsaviser og 2 sæt reklamer men som du skriver meget sent og på vidt forskellige dage. Det følte vi var spild af papir og på omslagene kunne vi se at det slet ikke var adresser i vores område de skulle have været omdelt på. så der må jo være nogen der ikke fik reklamer i og med de lå i vores postkasse. Nu får vi så oftest slet ingen reklamer. Og jeg giver dig helt ret i at det kan de forretningsdrivende ikke være tjent med.
  I starten forsøgte at få det rettet via omdelingsbudene – men de taler kun polsk, og det er vi ikke så gode til 🙂

 • Anne-Mette Terpet

  Ja og når så unge mennesker søger på mail om avisrute, så kan de ikke engang give en mail retur om modtagelse.

 • Vi får heller ingen reklamer!!!
  Har også haft ringet ind et par gange, men det bliver vidst også bare ved det!

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Hvor bliver reklamerne af ?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
        comment_post_ID, comment_author, comment_date, comment_approved,
        comment_type,comment_author_url,
        SUBSTRING(comment_content,1,300) AS com_excerpt
        FROM wp_comments
        LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID = wp_posts.ID)
        WHERE comment_approved = '1' AND (comment_type = '' OR comment_type = 'comment') AND
        post_password = ''
        ORDER BY comment_date_gmt DESC
        LIMIT 5

Seneste kommentarer

© 2007-2021 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER