Opfordring til det kommende byråd

Opfordring til det kommende byråd

15. november 2021 - kl. 9:20 - af

Byrådskandidaterne har givet mange forsikringer og løfter op til kommunalvalget på tirsdag, men desværre lykkedes det ikke mig at få dem til at besvare mine spørgsmål, om de vil tage ansvar for at regulere musikstøjen efter myndighedernes regler og vejledninger, sådan som det sker i resten af kommunen og overalt i det øvrige kongerige.

Du kan se mine spørgsmål til kandidaterne på dette link https://www.skagensavis.dk/2021/11/07/laeserbrev-spoergsmaal-til-byraadskandidaterne.html

Det tætteste vi er kommet på et forpligtende tilsagn om handling i denne sag, er fra Kurt Kirkedal, der mener at Skagen Byting skal foretage nødvendige registreringer og opsamle erfaringer. Det forekommer en smule uklart, hvori denne opgave skal bestå og hvad der skal komme ud af den. Mange vil nok mene, at der allerede er syn for sagen. Særligt de berørte naboer. Man kan af gode grunde ikke klandre Kurt Kirkedal, da han jo endnu ikke er valgt til byrådet i Frederikshavn kommune, men at bede en lokal forening som Skagen Byting, om at “redde kastanjerne ud af ilden” i denne sag, det vil være en pjokket og uværdig ansvarsforflygtigelse fra de byrådspolitikere, der bærer ansvaret for at have skabt støjproblemet, ved at åbne for støj der bryder alle normer og myndighedsanbefalinger.

For Skagens og for fremtidens skyld håber jeg, at det byråd der sammensættes efter valget vil få bragt denne sag til en værdig og varig afslutning.

Jens Vadet Poulsen, Skagen

3 kommentarer til “Opfordring til det kommende byråd” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Opfordring til det kommende byråd”

 • Der er lidt flere medlemmer i Bytinget, end i Beboerforeningen, og når man som byråd har taget en beslutning, især om kontrol, bør man vel også fuldføre den, og ikke lade Bytingets medlemmer cykle rundt i byen, for at bedømme støjen.
  Lad os få en time-out indtil de implicerede er hørte! Både beboerne og spillestederne!
  I øvrigt burde loven nok overholdes!
  Et fint og sobert læserbrev. Tak.

 • Mogens Bandholm

  Det udendørs kommercielle musik problem kan kun løses i Byrådet.

  Ikke af Bytinget. De gjorde et forgæves forsøg i november 2019.

  Vi i Beboerforeningen er de hårdest ramte, men det er ikke hele historien.

  Det er ikke kun os det drejer dig om. Det drejer sig om Skagens renommé.

  Det drejer sig om, at støj er sundheds farligt.

  Derfor er det nødvendigt, at vi med valget i morgen får et nyt byråd, der vil regere ansvarligt, og stoppe for enevældens dominans.

 • Chresten Sloth Christensen

  I en anden tråd har jeg skrevet, at det ikke er kommunen, der har bedt Bytinget finde faktaoplysninger om turismen. Det er heller ikke Kurt Kirkedal, selv om vi er glade for hans tiltro til os.
  Der er derfor ikke tale om ansvarsforflygtigelse fra hverken den ene eller den anden, men det stik modsatte. Om Bytinget magter opgaven eller ej må vise sig, men vi vil jf. vores formålsparagraf give vores beskedne bidrag til, at Skagen vedbliver at være “det bedste sted på jord” , som Tove Musik skriver i sin smukke sang om byen.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Opfordring til det kommende byråd' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger