Flot deltagelse ved søndagens Europa valg i Skagen

Flot deltagelse ved søndagens Europa valg i Skagen

8. juni 2009 - kl. 8:54 - af

Jeg kikkede selv forbi søndag eftermiddag ca. kl. 16:00, og skulle afgive stemme. Jeg fik mig en snak med Bjarne Kvist (S). Jeg mente at det var første gang at der var valg i Skagen Hallen, men Bjarne kunne rette mig, og fortalte at det var 2. gang.

Tak for det, så behøvede jeg ikke at skrive det i avisen.

På vej gennem stemmeboksene talte jeg også kortvarigt med Mogens Eeg (V) som havde en helt klar fornemmelse af at valgdeltagelsen denne gang var tydeligt større end tidligere, hvilket opgørelserne også efterfølgende har vist.

Her får du det foreløbige resultat for Frederikshavns kommune.

Vi holder øje med hvem der bliver valgt for de enkelte partier, og følger op på det her.

2 kommentarer til “Flot deltagelse ved søndagens Europa valg i Skagen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Flot deltagelse ved søndagens Europa valg i Skagen”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot deltagelse ved søndagens Europa valg i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger