”Der var engang et Skagen”, en populær strofe

”Der var engang et Skagen”, en populær strofe

19. august 2009 - kl. 7:54 - af

”Der var engang et Skagen”, den strofe har man sunget mange en engang. Nu er det ligesom om at den i nutiden kan bruges i mange gode og dårlige tiltag. Jeg vil her vise nogle fotos af de dårlige tiltag som man byder Skagens borger og turisterne, her drejer det sig om det der engang var nogle flotte og velholdte bygninger og fortove nemlig Flyvevæsnets kaserne og Skagens radio, nu ligner det nærmest slum.

Jeg blev ked af da man ødelagde så flot en bygning og efterlader en dynge skrald, nærmest en losseplads uden kontrol, sten og sand flyver fra det store område, ukrudt får lov til at gro uhæmmet, så fortovene er ved at være spæret det er i hvert fald ikke nemt for rollator og børn at komme forbi uden at skulle ud på kørebanen her på Jens Vintersvej.

Og ved Uddanelscentret, her er der også problem jeg ved ikke om det er grundejeren eller Frederikshavns kommune der skal ordne det, men se at få gjort noget ved det, så de mange gående og cyklende turister som skal til og fra oddencentret kan komme frem og få et bedre indtryk af Skagen, det har de ikke fået i år.

Med venlig hilsen genbo I J Andersen Skarpæsvej 72 Skagen

5 kommentarer til “”Der var engang et Skagen”, en populær strofe” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

5 kommentarer til “”Der var engang et Skagen”, en populær strofe”

 • Inger Juel Andersen

  Hvor er det dejligt at se hvordan det kan hjælpe at klage over problemet, nu er der efter kort tid ryddet op og fremkommeligt, så Frederikshavns kommune har gjort hvad de lovede. Tak for det.

 • Jeg kan kun tilslutte mig I J Andesens indlæg. Det er da ganske forfærdeligt som der ser ud på hele kasernens fortov. Man kan jo knap gå på fortovet, hvis man skal aflevere et brev i posvæsenets postkasse!!!
  Jeg har selv tænkt på, igennem længere tid, at henvende mig til kommunen,men nu kom en af genboerne herude mig i forkøbet.
  Når det blæser, hvad det jo ofte gør, så får man sandet lige i ansigtet når man kommer cyklende, og det fyger over i haverne på den anden side osv. Det er, rent ud sagt, en skamplet ud over det sædvanlige.
  Og som Sonja Jørgensen siger, nu vi er ved de sure opstød, så er det også galt med vore fortove overalt i byen. Undertegnede faldt selv forleden dag, og kom ganske godt og grundigt til skade med begge arme og det ene ben.
  Hvor er kommunen henne i disse sager?????? Ja, jeg spør bare.
  Vi andre blir pålagt at rydde fortov osv. om vinteren, men de arealer som tilhører kommunen, de er faktisk aldrig i orden !!!!! Man undres ????

 • sonja b jørgensen

  nu vi er ved de sure opstød, så kunne jeg godt tænke mig, at der også lige blev ordnet lidt omkring vores mere eller mindre forladte politistation, hybenbuksene kunne godt bruge en god og grundig studsning, det kunne pynte lidt, og så kunne man også bruge hele fortovet.

 • jette nørgaard

  kan kun give dig ret noget kønt syn er det ikke, det findes mange steder i byen, bare se grunden ved kongeriksvej hans-baghsvej, hvem betaler hvis der er nogen der falder i det ødelagte fortov, er det kommunen ?

 • Jeg har altid troet, at det var grundejeren der havde pligten til at ordne sine fortorve, men rigtigt som Andersen skriver ligner det snart en “losseplads”,
  så lige frem at være stolt over at bo på Jens Winthers Vej er vist for meget sagt.

  Håber kommunen snart gør et eller andet .

  Birger T. Jørgensen
  Jens Winthers Vej

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Der var engang et Skagen”, en populær strofe' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger