Nordjyske løbeklubber får styr på tiden!

Nordjyske løbeklubber får styr på tiden!

29. juni 2010 - kl. 0:26 - af

Når de mange motionsløb i Nordjylland fremover skydes i gang, vil det mange steder ske med et fuldt udbygget og gennemtestet chipsystem til registrering af løbernes præstationer.
6 nordjyske klubber har, gennem et unikt samarbejdet med Spar Nord Fonden, stiftet foreningen TimeWatcher.dk som fremover skal varetage tidtagningen ved klubbernes mange motionsløb.

Den nyvalgte bestyrelse er netop nu i gang med at forberede indkøbet af et system, som ved hjælp af en chip, der fastgøres på løberens sko, elektronisk registrere hver løbers tid og placering i løbet.
Systemet, som foreningen planlægger at købe, bygger på teknologi fra det verdenskendte firma IPICO. Chipsystemet bruges over store dele af verden – og har netop været anvendt ved London Marahton med mere end 30.000 deltagere.

Investeringen i systemet, som beløber sig til ca. 200.000 kr., har ikke været mulig for de 6 klubber uden økonomisk hjælp. Det var derfor en stor glæde, da Spar Nord Fonden sagde ja til at gå ind og støtte projektet med 170.000 kr. Ud over den økonomiske støtte, har Spar Nord bistået klubberne i forbindelse med stiftelsen af den nye forening TimeWatcher.dk.

De nordjyske løbeklubber er utrolig glade og taknemlig for Spar Nord Fondens positive tilgang til projektet, som har muliggjort dette store spring ind i en ny tidsalder for motionsløbene i Nordjylland.

En unik model for samarbejde mellem foreninger, en kraftig stigning i antal motionsløbere i vores område, det sundhedsmæssige løft som motion giver, har været afgørende faktorer for, at vi har hjulpet klubberne med at kunne tilbyde up to date faciliteter udtaler direktør Allan Kastor Andersen, Spar Nord, Skagen.

De 6 klubber som er med i projektet er:

Skagen Ok og Motion (Skagen)
FAK 66 (Frederikshavn)
Havstrygerne (Hirtshals)
Holtet IF (Holtet)
LIUF-Løb (Hjørring)
Saltum Trim (Saltum)

I første omgang skal systemet anvendes ved de mange motionsløb som de 6 klubber selv arrangerer. Herefter vil der være mulighed for at tilbyde andre arrangementer i landsdelen fuldt kvalificeret tidtagning.

Der blev afholdt stiftende generalforsamling i den nye forening torsdag den 10. juni i Skagen Ok og Motions klubhus i Skagen, hvor følgende blev valgt til den nye bestyrelse:

Palle Andersen, FAK66
Ole Magnussen, Havstrygerne
Mogens Kjeldsen, Holtet IF
John Hansen, LIUF-Løb
Sven Aksel Svenningsen, Saltum Trim
Søren Folden, Skagen OK og Motion

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyske løbeklubber får styr på tiden!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger