Ordet er frit: Læserbrev fra Bjarne Kvist

Ordet er frit: Læserbrev fra Bjarne Kvist

30. juni 2010 - kl. 7:38 - af

Endnu engang kan man konstatere, at Skagen er blevet den helt store taber i kommunalreformen efter tvangsægteskabet med Frederikshavn!
Et flertal i byrådet, bestående af venstre, SF og de konservative, fjernede på det seneste byrådsmøde, i et hug, og uden at give skawboerne den mindste mulighed for at protestere, så godt som alt hvad der er tilbage af administrative kommunale arbejdspladser i Skagen. Rådhuset sættes nu til salg og 40-45 af de 52 arbejdspladser der stadig er tilbage, flyttes til den store altædende hovedstad Frederikshavn!
En forventet besparelse på 25 millioner over de næste 4 år er allerede indregnet i budgettet, selv om det vist er mere end tvivlsomt, om køberne vil stå i kø for at købe en fredet bygning hvor der skal søges hos fredningsmyndighederne hver gang man vil slå et søm i!
Det skal bemærkes, at man ikke på forhånd, har gjort sig klart hvor de deporterede ansatte skal være, da det nyindviede rådhus i Frederikshavn allerede er fyldt til sidste plads og konsekvensen må derfor være, at man skal ud og leje sig ind i andre lokaler. At det skulle kunne medføre nogen form for besparelse, skal man vist være frederikshavnsk embedsmand for at kunne fatte.
I samme hug besluttede man så lige, at Hedebo og Ankermedet skoler allerede fra næste sommer skal lægges sammen på en skole, selv om der vil gå yderligere et par år før der er plads, samt at Skagens 10. klasser skal flyttes, ikke til det nye 10. kl. center i Frederikshavn som der kunne være en vis logik i, men til Aalbæk!! Det er en logik man vist skal hedde Peter Nielsen for at forstå.
Som prikken over i-et besluttede man så også, at nedsætte kørselstaksten til den laveste takst, et tiltag som jo også først og fremmest rammer de kommunalt ansatte der bor længst væk fra Frederikshavn, nemlig skawboerne.
Totalt set et udtryk for centralisme af værste skuffe og helt i modstrid med hvad specielt Pia Karlsen og Peter Nielsen gik til valg på. De lovede tværtimod skawboerne udvikling og fremgang. Nu viser de deres sande ansigt: De fik magten, men har totalt mistet æren og nu kan Skagen så passe sig selv!

Bjarne Kvist

21 kommentarer til “Ordet er frit: Læserbrev fra Bjarne Kvist” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

21 kommentarer til “Ordet er frit: Læserbrev fra Bjarne Kvist”

 • Karsten Drastrup

  ■leo.s andersen
  du har fuldstændig ret ,men ingen vil med frem og gøre noget
  i valgløfter blev der sagt fri transport til unge skole/uddannelse hvad har vi fået intet ,hvor er jobcenter nu ja jeg spørger bare og hvem er det lige der nu skal køre efter det er det måske miljø mæssigt rigtigt at flytte det hele der ned
  ingen vil stå sammen hert oppe kun klappe ryg
  lad os få vores bopælspligt / åbnings pligt til forretninger ,så vi bliver nogle menesker der kan og vil kæmpe og ikke sælge sin mening for pinokiokugler

 • leo.s andersen

  hmm evig træt at læse ,, at folk ikke mente eller stemte imod det der foregår,,,, men tror der skal helt nyt luft , som gider at varevaretage os ude i ydre områder, men ser desværre kun ting lukke ned her,,,,, hmm ærlig man offer så meget på et rådhus i frederikshavn , hmm hvorfor ikke skagen det var nyer og i bedre stand, så nok , nemmer at bygge til der , for mindre ´penge,, men se at alt skal foregå i frederikshavn , men hvorfor , vi har da slet ikke brug for frederikshavn som de (( Skider på os)) ups vil nedlægge os hmm hvornår våger vi op heroppe,, det næste de lukker er vel havnen (( for den tjener penge ) og siger at de skal sparre den væk osse, og ja alle stemmer ja (( måske ,, når den tid kommer)) mærkelig , man glemmer man er en helhed,,,,,,, så put ,, vi kan jo aikke aige imod ,, KUN i samlet flok

 • Karsten Drastrup

  Folk der boer i skagen
  Man ku jo starte med at holde sammen
  folk vil da ikke have ålbæk nord mere ,(SKAGEN) vi må da bare stå sammen og kræve vores rettigheder ,sørge for så meget bliver lokalt så muligt
  Bopælspligt i alle helårsboliger ,se så bliver vi nogle flere til at holde sammen
  forlange den fri transport til skole/udannelse så vi blev lovet i valgkampen ,se så kunne det jo være der var voget der blev biligere
  Fordelene til kommunes borgere skal være ens og deles lige ikke bare i KR men moralsk
  Lad os få et samlet skagen på godt og ondt

 • Anette jensen

  Hvad pædagogik bliver der på Ankermedet?
  Den de har idag? Den rummelige klasse hvor alle uanset evner og kompetancer går i samme klasse. Eller den de har idag på Hedebo? Hvor man underviser så alle kan følge med. Dem som skal have lidt extra hjælp til at forstå alfabetet og dem som skal udfordres extra for ikke at kede sig.

 • Nu er det på tide, at få vor gamle bygrænse tilbage til Knasborg Å. Lars Møller kan så gå i seng med SF uden at Skawboerne blander sig. Paul

 • Det må siges at være en overordentligt kortsigtet løsning at lukke Hedeboskolen.
  Når kulturhuset på Kappelborgskolen er færdigt, vil børnefamilierne efter sigende strømme til byen.
  Gad vide, hvor de børn så skal gå i skole, Ankermedet skole vil vel i så fald hurtigt vise sig at være for lille.

  Hilsen Sten

 • det værste er magtløsheden som “for mit vedkommende” kommer efter snak/diskussion om hvad der sker med vores Skagen. følelsen af
  “vi kan ikke gøre noget, for det er jo besluttet”.
  Det er som om vi (incl mig selv) har givet op. og bare følger med strømmen.
  Hvad kan vi gøre, for at få vores Skagen tilbage. ?

 • Lige præcis Tanja!
  På Hedeboskolen er der plads til børn med specielle behov, som har brug for en ekstra hånd, som har brug for en klasse med få elever, for at få den rigtige indlæring. Hvordan vil det ikke blive, hvis alle elever skulle flyttes over på samme skole? Det ville overhovedet ikke være muligt for de “specielle børn” at kunne færdes, og hvordan skulle der være plads til dem? Især nu! Der er for mange børn til at de allesammen skal på samme skole næste år!
  Jeg kan godt se, at der på længere sigt, bliver nødt til at blive nedlagt en skole. Men dette er et område, som skal tages af, som skal huskes. Disse børn er mindst lige så vigtige, som alle andre – hvis ikke vigtigere!

  Som Chresten også siger – hvor er det uretfærdigt for børnene, som også blev flyttet fra Kappelborg, ud på Hedebo – Kappelborg, den dengang bedste skole, med det bedste sammenhold blandt lærere, det bedste sammenhold blandt elever. Det tog eleverne ÅR at falde tilrette på Hedeboskolen (tro mig, fordi jeg var én af dem), og det samme galdt lærerne. Lærerne kan vi ikke komme udenom – men skån dog eleverne fra at skulle flytte endnu en gang! Når der alligevel ikke er plads på alle på Ankermedet før om nogle år, så lad da Kappelborg-eleverne gøre folkeskolen færdig på Hedebo, hvor de så pænt blev placeret.

  Hvor er jeg dog træt af at vi skal miste vores rådhus, og hvor er jeg dog træt af, at der skal skæres så meget i Skagen! Det er overhovedet ikke nemt eller retfærdigt, at være skawbo mere! Politikerne kan sige så meget de vil, men det er os det går ud over! Den her kommunesammenlægning har ikke bragt det bedste med sig!

  – Med ønsker om at åbne nogle politikers øjne, Liv.

 • Lad os nu bare håbe, at der sidder et par ildsjæle, der vil/kan lave Hedeboskolen om til en privatskole, så vores børn kan fortsætte under den super gode pædagogik, som de kører derude nu.
  Det piner mig, at mit barn ikke længere vil få mulighed for, at opnå den optimale indlæring, som Hedeboskolen står for. Hvad med alsidigheden? Den har indtil nu ikke eksisteret på Ankermedet skole. Vil de kunne rumme de specielle børn,, som Hedeboskolen ikke gemmer af vejen, eller skal de nu udenbys?

  En meget bekymret forælder

 • Hvis det er korrekt, at Dansk Folkeparti stemte imod forslaget, så har de da for en gang skyld brugt hjernen.
  Og det til andet end at forslå afgift for at besøge Grenen.

  Keep on going, så ender det vel også med, at I til sidst fatter hvad Venstre, SF og Konservative har gang i.
  Eller er det af at sætte forventningerne for højt ?

 • hej! Hvorfor indfører de ikke betaling for at parkere i Frederikshavn det kunne da være at de kunne tjene nogle penge der.ja havde vi da bare fået lov at blive ved med at være Skagen som førhen.suk -suk -suk

 • jeppe nielsen kyk

  Det skal lige siges.
  Dansk folkeparti stemte sammen med socialdemokraterne imod
  det forlig der blev vedtaget mandag aften.

 • Helle B. Jensen

  Sad med som tilhører ved byrådsmødet i mandags.. Det var som om der var en skjult dagsorden Jeg fik helt politikkerlede… føj.
  karensperiode på 1 måned – Birgit Hansen forsøgte at tale øvrige byrådsmedlemmer til fornuft… Jeg hørte ved byrådsmødet at det kun var gældende for alle fastansatte, men har lige læst at det også gælder midlertidige stillinger.. Hvad tænker de partier på der stemte for dette forlig.. Det rammer mit arbejdsområde meget hårdt. Vi arbejder ikke med maskiner..
  Nedsættelse af takst for kørsel… har de øvrige byrådmedlemmer tænkt over koncekvensen.. I mit arbejdsområde ligges der egen bil til for at udfører arbejdet, da kommunen ikke har biler tilrådighed..og vi kan ikke kører de strækninger på cykel inden for tidsrammen.. Men det bliver ekstra dyrt, nu hvor kommunen skal ud og investrer i biler så vi kan passe vores arbejde.
  Bjarne du gjorde det godt og de øvrige i S.

  Nu må vi se hvad der sker når nu budgettet for de næste år skal ligges.. Jeg tænker mit.

 • Rolf Christensen

  Hej,

  Jeg vågnede i nat badet i sved efter et mareridt –

  – Kappelborgskolen var sprængt væk, nu var der betalings-parkeringspladser der.

  – Hedeboskolen var blevet til Skagens nye, store Føtex.

  – Skagen Rådhus var blevet til Skagen Kulturhus.

  …men det var heldigvis bare en ond drøm!

  mvh rolf

 • Kurt Kirkedal Jensen

  Den udvikling vi ser lige nu, burde ikke komme som nogen overraskelse for nogen, slet ikke venstre hvis formand er fader til den største “landsskadelige” handling vi har set i nyere dansk tid. Ordet lansdskadelig er for at bruge Løkke Rasmussens egne ord. Den kommunesammenlægning han står som fader til, havde helt klart det formål vi ser nu. Større enheder, billigere administartion, og mere effektiv service. Problemet er dog at udviklingen er gået og vil gå den stik modsatte vej. Aldrig nogen sinde før er vi blevet taget sådan ved næsen som vi blev ved at få trukket disse sammenlægninger ned over hovedet. Alt bliver dyrere, servicen ringere og værst af alt, den lokale indflydelse går af hekkenfelt til.
  Hvis stort er godt hvorfor var det så de store kommuner der havde den højeste skatteprocent med det ringeste service. Hvis stort er godt, hvorfår opretter man så lokalråd i bydelene i f.eks. København?
  Næste skridt bliver endnu større enheder, nedlæggelse af regionerne og endnu mere topstyring fra Christiansborg.
  Kunne vi da bare skrue tiden tilbage og få en kommunestruktur der giver engagement, nærhed og stolthed tilbage i det danske landskab.
  Vi kan altid banke hinanden og vore lokale “rødder” oveni hovedet og sige, det er din skyld o.s.v. Problemerne er desværre de samme over hele landet, og det uanset partifarven før eller efter det seneste valg. Kritikken skal rettes én vej, nemlig til Christiansborg som har lavet dette makværk, og det med Løkke Rasmussen som pennefører. I guder hvor har denne regering med de to hr. Rasmussen i spidsen formået at ødelægge meget som vil tage generationer at bygge op igen
  VH
  Kurt Kirkedal Jensen
  På trods af de dystre udsigter. God sommer

 • Kære Pia. I et indlæg på størrelse med Dan Browns seneste roman, og fyldt med ligeså megen fiktion, samt indeholdende et hav af aldeles irrellevante kommentarer, som bl.a. Erik Sørensens deltage i et arrangement i weekenden, renovering af et rådhus som blev lukket af arbejdstilsynet, granit belægning i Frederikshavn o.s.v. forsøger du, forståeligt nok, at bortforklare, at du har stemt for den største centralisering og fjernelse af arbejdspladser fra Skagen siden kommunesammenlægningen!
  Desperationen i dit lange indlæg er jo åbenlys og taktikken er klart, at det bedste forsvar er angreb.
  Du hævder jeg er med til at skræmme de ansatte fra vid og sans, at der i lang tid endnu vil være ansatte på Skagens rådhus og at der slet ikke er truffet nogen beslutning endnu om hvornår og hvordan rådhuset skal tømmes.
  Jamen det er da i direkte i strid med det budget du selv har stemt for, for her fremgår det jo klart, at der de kommende 4 år er indregnet en besparelse på ikke mindre end 25 millioner som en konsekvens af lukningen af Sæby og Skagen rådhus! “Det ville være meget værre hvis vi skulle afskedige personale” siger du!
  Hvis ikke det er tilfældet, og når der ikke er indregent salgsindtægter, kunne du måske belære undertegnede og andre nysgerrige om, hvordan de 25 millioner så fremkommer.
  Slutteligt en lille kommentar til din absurde påstand om, at jeg skulle bære et medansvar for kommunesammenlægningen. Jeg tror de fleste tydeligt husker, at jeg kæmpede imod den kommunesammenlægning med næb og klør og at den på helt igennem udemokratisk vis blev gennemtrumfet af dine partifæller på Christiansborg med Lars Løkke i spidsen.

 • Kære Bjarne, tak for din meningstilkendegivelse om min person, omend jeg nu godt kendte den i forvejen, kender en hel masse andre den også nu – og det er jo godt for dine kommende stemmer.

  Du ved jo hvad det vil sige, at sidde med magten, det har I jo gjort de sidste 4 år og resultatet af det, efter Skaw-boernes mening, må være kommet til udtryk ved, det sidst afholdte valg. Ellers havde I vel siddet der endnu.

  Du og jeg har ikke nødvendigvis (og vist meget i tråd med vores hver især partifarve) den samme holding til alt – det har vi jo set i andre tilfælde – også selvom vi begge kommer fra Skagen. Hvad f.eks du og dit partis syntes er god økonomistyring er ikke altid det samme som jeg og mit parti syntes – det har vi jo set bl.a på de sidste par års regnskab for kommunen. Måske fordi dit parti har brugt en hel del på, at forskønne netop Frederikshavn og i den grad profilere byen med bl.a et flot nyt Rådhus, granit i gågaden osv.

  Jeg kan sagens være enig med dig i, at en 10. klasse satelit i Aalbæk måske ikke er det mest geniale – jeg mener det er fint med et 10 kl. center i Fr. havn, som du og dine parti kollegaer også har arbejdet ihærdigt for, igennem det halve år, jeg har samarbejdet med jer. Vores 10. klasse elever i Skagen, har i mine øjne igennem de sidste par år fravalgt Skagen – var det 12 elever, der p.t er i 10. klasse i Skagen mod 34 i Aalbæk? Under alle omstændigheder handler det jo om – og det ved du ligeså godt som jeg – at børnene bliver færre og penge dermed også. Så noget må der gøres. Til forskel for de, der tidligere har siddet ved roret, har vi i “den siddende regering” trods alt turde træffe nogen beslutninger, så byens borger og kommunes ansatte, ved hvad de har at forholde sig til. Et ønske jeg ihvertfald, har hørt udtalt mange, mange gange.

  Skolerne i Skagen har været beviste om, at der skulle gøres noget, med baggrund i det faldende børnetal. De har i deres høringssvar, så mindeligt bedt os politiker om, at når der nu skal ske en så radikal ændring, at træffe en hurtig beslutning, at træffe beslutningen om, hvor den kommende skole skulle placeres i Skagen, og sidst men ikke mindst – lade det ske i et “hug”, så de ikke skulle være 1 skole i 2 bygninger over en længere periode. Forvaltningen har beregnet, at alle skoleelever i Skagen by, skulle kunne være på Ankermedet senest ved skoleårs start 2012/2013. Jeg må som politiker tro på, at forvaltningen har gjort deres arbejde ordentligt og de tal der fremlægges er valide. Det håber jeg da også du har tillid til – ellers står det skidt til.

  I min optik hænger beslutningerne for Skagen meget godt sammen, med de ønsker skolerne i Skagen har haft.

  Jeg syntes I, i S har sat jeres kraftige fingeraftryk på det netop ingående skole forlig (ny stor byskole i Fr. havn, samlæsning 0-5 klasse i de 1 sporede oplands skoler, 10. klasse center i Frhavn) , og alligevel ønskede I, ganske uforståeligt for mig, ikke at være en del af forliget. Nemt – så kan man istedet pege finger af os andre.

  Under byrådsmødet i mandags, hørte vi utallig indlæg fra S stort set udelukkende kritik af budget forliget – kun Birgit Hansen, havde siddet under mødet og udarbejdet en liste med hvilke andre gode ideer, I i stedet kunne kommet med. En skam, de ikke kom i spil under budget forhandlingerne. Det er korrekt, der blev truffet mange beslutninger på kort tid, så vidt jeg ved, kunne weekenden ikke tages i brug fordi S gruppeformand skulle deltage i Tordenskjoldsdagene – naturligvis hans prioritering. Så alene på den baggrund, blev det jo meget komprimeret. Jeg har utallige gange læst og hørt socialdemokratiets medlemmer af Børne- og unge udvalget sige, at nu skal der altså træffes en beslutning på skoleområdet – og da vi så alle er klar til det, vil I igen, have alt til dialog og debat – jamen Bjarne, det har vi(I) jo gjort de sidste 4,5 år.

  Jeg hørte også at Borgmester Lars Møller flere gange under byrådsmødet udtale, at Skagen og Sæby Rådhus jo ikke bare lige rømmes i morgen og fra på næste mandag skal alle ansatte møde i Frederikshavn. Fr.havn Rådhus kan jo slet ikke for nærværende rumme alle de ansatte fra Skagen og Sæby. Bygningerne er sat til salg og med alle de indlæg om fredet bygning etc, jeg har hørt, bl.a du er kommet med i pressen, så er bygningen jo nærmest umulig at sælge, hvorfor der, efter min bedste overbevisning, i lang tid endnu, vil være kommunale arbejdspladser på Rådhuset i Skagen. Jeg syntes du er med til at skræmme medarbejderne fra vid og sans og blæse en stemning op. Borgmesteren har sendt et signal – en kommune et rådhus – det er den struktur vi skal arbejde henimod. Hvornår og hvordan er slet ikke noget, der er truffet en endelig beslutning om endnu – ligesom salg af bygningerne i Skagen og Sæby, jo slet ikke er indregnet i noget budget forlig.

  I min optik ville det have været meget meget værre, hvis vi måtte til at afskedige personalet. Vi vil fortsat have en borgerservice her i Skagen formodentlig med lokale ansatte. Og det er vigtigt.

  Genåbning af budget 2010 og budget lægningen for de kommende år er rigtigt “trælst” arbejde, men der er altså noget fakta, vi er nød til at forholde os til – det faldende befolkningsgrundlag og dermed ringere økonomi. I mine øjne ville det have meget værre, hvis vi skulle til at fjerne det vejledende timetal fra skolerne, nedsætte nomeringerne yderligere i dagsinstitutionerne og en masse andre borger relaterede tiltag!

  Sådanne tiltag tro jeg kunne afvikle byen, et rådhus alene og en 10. klasse i Fr. havn (eller Aalbæk) er vel ikke det, der trække folk til huse. Vi får snart et flot nyt kulturhus – på din “gamle” skole – du har selv arbejdet ihærdigt for dette. Jeg tror det kunne blive vores “nye rådhus” forstået på den måde, at det bliver “vores sted”. Iflg. fortaler for kulturhus Skagen, kommer der en masse udvikling i byen (og forhåbentlig dermed arbejdspladser), når vi får det nye kulturhus.

  Nu var jeg ikke selv borger her i byen, da kommunesammenlægningen skulle besluttes – ej heller politiker, så den del må du bære på egne skuldere.

  Med hensyn til nedsat takst for kørsel i kommunen, er jeg enig med dig i, at vi risikere, at ramme en del kommunale medarbejdere. Såfremt det bliver et stort problem for medarbejderne (og dermed borgerne), er det bestemt ikke i orden. Jeg håber der findes en løsning på dette. Jeg forstod bare, det var ihvertfald hvad du gav udtryk for på mandagens byrådsmøde, at du var mest bekymret over din egen kørselsgodtgørelse. Det er korrekt, at vi som politikerne, der bor langt væk fra Frederikshavn bliver ramt – selvfølgelig i mine øjne også lidt “trælst”, men det er så mit (vores)bidrag.

  Essens af ovenstående er, at jeg helt korrekt, bl.a gik til valg på, at være med til at udvikle Skagen og skabe fremgang og det arbejder jeg bestemt stadig meget for – forskellen er blot, at du og jeg ikke har den samme holding til, hvad der skaber udvikling og hvad der skaber afvikling. Så at påstå jeg, nu blot sidder med magten og løber fra mit ansvar, syntes jeg på igen måde du har belæg for. Du er naturligvis i din fulde ret, til at have den holding.

  S stemte imod forliget, mit parti (meget naturligt) stemte for – jeg var stort set enig med mit parti, men som alt andet, handler det nogle gange om, at give og tage. Vi måtte hver især vores gruppe sluge nogle kameler, men fik også hver især vores fingeraftryk, på den måde, blev vi alle enige i vores gruppe. Derved kunne vi træffe en beslutning, for nogle en god for andre en dårlig – men trods alt en beslutning.

  Vi må se at komme videre – det gør vi bl.a ved at være positive og tro på vi vil noget og at forandring ikke nødvendigvis, er det værste der kan ske.

  God sommer
  vh
  Pia Karlsen (V)

 • Chresten Sloth Christensen

  Bjarne Kvist har ret! Til gengæld har man hverken skullet være frederikshavns embedsmand eller professor for at regne ud, at forslaget om at nedlægge rådhuset ville blive fremlagt 5 minutter efter valget – med endnu større vægt end alle gangene før valget. Nu dækket godt ind af argumentationen fra kommuner med 4 – 5 rådhuse og den lovede, men totalt manglende besparelse ved sammnelægningen af godt fungerende kommuner.

  Vi har altså hele tiden kunnet regne ud, at f.eks. Skagen kom til at betale prisen for kommunesammenlægningen gennem tab af arbejdspladser, der gør det muligt for ægtefæller med uddannelser til job i både den private og den offentlige sektor at bosætte sig i udkantsdanmark, her Skagen.

  Og så er det i øvrigt respektløst over for børn og forældre fra den tidligere Kappelborgskole, at man ikke kan vente med at lukke den ene skole i Skagen til netop de børn har forladt folkeskolen. I stedet kunne man jo uden problemer beslutte, hvilken skole der fremover skal modtage børnehaveklasser og dermed bestå og have nedlagt nogle af landsbyskolerne i stedet for at føre dem tilbage til tiden før centralskolerne -dvs. 1960´erne – før forrige kommunesammenlægning. Den gang have man kun 1. klasse og 2. klasse, atlså “bette klasse” og “stur klasse”!!

  Dødsspiralen har altså fået et ordentligt skub, og det er kun os selv i Skagen, der kan flå det svageste led ud af spiralen. Derfor er vi nogle stykker – med 600 års
  jubilæet som omdrejningspunkt -, der er i gang med at stifte City Management Skagen. Du er velkommen i vores selskab.

 • Mads Sørensen

  De Frederikshavnske embedsmænd glemmer vist hvem der havde, og hvem der tjener penge til kommunekassen…

  Men den stil de kører vil den årlige folkeflugt fra Skagen blive meget større, og hovedindtægtskilden vil blive væsentlig mindre… Dermed er der ingen til at finansiere alle de store fine planer i Frederikshavn, bl.a. den nye skole til 160 mio.

  Nej se nu at komme igang med selv at finde på måder at tjene penge på, som ikke betyder nedskæringer og lukninger i den gamle Skagen kommune. Der er snart ikke længere grobund til en fornuftig levevis i Skagen med mindre man er pensionist, ja man kan undres…

  Til en start kunne man jo standse forskelsbehandlingen, og smække parkeringsautomater op i Frederikshavn og Sæby, det må da uden tvivl give et pænt millionbeløb om året. Frederikshavnerne synes selvfølgelig der er en dårlig idé, men de burde bare være glade for den lange årrække hvor de har kunnet parkere gratis…

  Vi skal alle være med til at betale prisen i dette fællesskab når det går dårligt som nu, og jeg kan ikke finde på et fornuftigt argument for hvorfor der ikke skal etableres betalingsparkering i Frederikshavn og Sæby når der er det i Skagen.

 • Kim Jørgensen

  Endnu et bevis på at Fr.havn kommune kun tænker på Frederikshavn og er totalt ligeglad med alt uden Fr.havn byskilt, undskyld men det er til at brække sig over.

 • Hejsa

  Ja nu må de stoppe,først tømmer de vores penge kasse,og bygger et nyt rådhus i deres by,så skal man jo også lukke vores rådhus, nu sælger de også vores bygninger,det her må stoppe,vi må løs rive os.

  🙂

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: Læserbrev fra Bjarne Kvist' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2023 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER