Så er Træf På Toppen nummer 20 i gang

Så er Træf På Toppen nummer 20 i gang

22. juli 2010 - kl. 15:01 - af

Her torsdag omkring middagstid var der ca. 700 motorcykler på træfpladsen, og med den fine vejrudsigt skal der nok være mange der lige nu er ved at pakke rygsækken og teltet, for at køre til Skagen, og deltage i Danmarks største mc træf. Mc Scavenius afholder som bekendt træf nummer 20 i rækken, og klubben har virkelig lagt sig i selen for at kunne præsenterer et flot program. Masser af musik, med Pretty Maids som hovednavn, proffesionelt strip hver aften, de lidt mindre profesionelle strippere fredag aften ( husmorstrip), uddeling af 1000 liter gratis øl og mange andre arrangementer på træfpladsen. Se hele programmet her.

Tidligere i dag fik nogle af træffets gæster tjekket deres motorcykler af Told & Skat, der stod og tog i mod på den store resteplads lige før træfpladsen. Hvad Told & Skat i samarbejde med politiet specielt kiggede efter, er vi her på avisen ikke helt klar over, da den presseansvarlige Told & Skat medarbejder  ikke var til stede.

For en god ordens skyld: De unge mennesker på billedet havde fuldstændugt rent mel i posen og kunne efterfølgende køre videre mod træfpladsen.

10 kommentarer til “Så er Træf På Toppen nummer 20 i gang” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

10 kommentarer til “Så er Træf På Toppen nummer 20 i gang”

 • Pete Teglgaard

  Først og fremmest, tak for et godt træf !!

  At knold og skat så har valgt at gøre det til yderst indbringende forretning, at rykke SAMTLIGE Harley kørere ind til tjek i hoved og røv, er en skandale.
  Der kører mindst ligeså mange ombyggede Japanske “choppere” rundt.
  Men af èn ell anden grund, får de pænt lov til at køre videre uden tiltale.
  Og de har ombygget deres cykler, ligeså meget og for ligeså mange penge.
  Det er ikke misundelse, det er ganske enkelt bare ikke retfærdigt !!
  Har selv kørt og bygget mine egne Harley’er gennem tyve år, sidst jeg var til
  fremvisning efter endt ombygning, ville de ovenikøbet ha ekstra afgift for et
  par hjemmelavede glasfiber skærme…. Hvor faen er vi henne ??

  Spænd hjelmen og kom ind i kampen !!

 • Rod Ellingsgaard

  Hov! Det med at 8 af dem der blev taget for sprit var en fejllæsning…Det var sidste år…Der blev 612 sigtet, 106 for sprit, heraf 9 med tilknytning til træffet, heraf 8 på motorcylel…Resten almindlige nordjyder udtalte politimesteren for Vendsyssel……Selv om den er 1 år gammel, er jeg overbevist om at det stadig siger noget om statistikken.

 • Rod Ellingsgaard

  Taler for sig selv? Ja det siger da noget om hvor mange der kører bil i påvirket tilstand i nordjylland, da kun 8 af dem der blev taget for sprit kørte motorcykel…Der blev da også taget 600 for fart, deraf kun 20 på motorcykel. Så hvis det taler for sig selv, så siger det da noget om at det er bilisterne der er de helt store syndere både med sprit og fart…Nu var jeg selv til træffet, jeg mødte mange andre motorcykler både de 400 km til Skagen og hjem igen, og jeg synes at de allerfleste motorcykler kørte ganske fornuftigt, jo der er da altid nogen….Allerstørstedelen af største fjolser på vejene er bilister, især på motorvejene…Desuden synes jeg at træfdeltagere var gode til af få deres promille målt inden de kørte hjem Søndag.

 • FORFØLGELSE AF MOTERCYKELFOLKET??!!??

  90 sigtet for spirituskørsel i nordjylland taler vist for sig selv. Nu er det heller ikke første gang de læderklædte er med til at bidrage til denne kedelige statistik. så vil jeg til hver en tid foretrække Hellerupdrengene, de er i det mindste ikke livsfarlige………

 • Alle er jo vilde med Skagen, uge 2900 folket – politiet med deres rygmærker ville også gerne ses. Skagen er jo et inn sted. Paul

 • Rasmus Højen

  Vil lige oplyse jer om at Skagen træffet er det eneste oi landet, hvor jagten fra politiet er så massiv, jeg har gennem mange år deltaget i Thy træf, hvor der sidste år, deltog mere end 4000 mcère, men der er der aldrig raccia, men på den anden side, så er Skagen træffet det træf i landet, der tiltrækker den bredeste gruppe af repræsentanter fra mc. verdenen. I eks. Thy, ser man knap så mange med rygmærker og knap så mange Norske deltagere…. Så hvis politiet har behov for at vise flaget ifht. mc folket, er Skagen nokm et godt valg fra deres side…..

 • Da der var festival så vi jo nærmest ikke skyggen af politi på trods af at vi var ca. 70.000 mennesker i Skagen denne weekend. Men når der kommer 4-5.000 motorcykler så skal jeg da lige love for der er politi. Det kunne godt ligne en slags forfølgelse af motorcykelfolket.
  Kan kun give jer ret. Det er virklig dårlig smag.

 • Karsten Drastrup

  ja korekt leo
  tror vi skal have lavet et skate system så man betaler for det man får
  for os
  ingen politi ja ingen skat
  sygehus ja ingen skat
  kun en skole lidt skat
  veje ja kun en vej ud af byen ja kun lidt skat
  så i forhold til en københavner der betaler 50% burde vi efter det vi får i fordel betale 15% så tror jeg fordelingen er rigtig i der her yder distrekter ,der kun er interesante for dem i få uger
  ja og det er da helt klar det er motor cykelisterne til træffet der skulle jagtes og ikke de fede tagløse biler ,der var vist en enkelt der røg i fælden men det er jo nok for at RER (rede egen røv)

 • leo.s andersen

  Hejsa alle , og må desværre give dig ret,, men mere mærkelig er det at politiet der pludselig,, er her, i så store mængder, at , man skulle tro , man jager træffet,,, Talte 3 mc politi ,, en bil med reklame fra politiet, en kassevogn, med reklame fra politiet, og så lige 2 biler i civil fra politiet, på mindre end en halv time hmm , mærkeligt,, når folk er her med penge så er politien her osse, må sige politiet er i pengens vold, for når det er over sommer, så har vi snap en politibil tilbage, ,, altså må vi jo være dårlige borger,, de rige får alt , vi ander (( måske )))) en halv politi styrke, hmmmmmm sku dårlig , nogen må sku havde en dårlig smagt i politien beskyttege københavner, men ikke sine egen borger dårlig smag

 • Karsten Drastrup

  ja det var jo nok ikke dem fra hellerup ,de betaler sig vel for freden ,det kunne da have været sjovere med nogle billeder af de fede biler der kører her
  men da siger told og skat nok undskyl og beklager for at vinke dem videre
  hvorfor er det motorcykler man jagter ?
  hvorfor træffet og ikke gl skagen ?

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er Træf På Toppen nummer 20 i gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger