1 års fødselsdag i LOOP Skagen

1 års fødselsdag i LOOP Skagen

29. august 2011 - kl. 10:44 - af

Søndag d. 28. august kunne LOOP Skagen fejre 1 års fødselsdag. Fødselsdagen var dog ”flyttet” til lørdag d. 27. august. Fra morgenstunden var der rigtig mange som kom til fødselsdagen. Til de morgen friske bød LOOP`s personale på rundstykker, kaffe og te.

Fra kl. 8.10 bød HOLD instruktørerne på ”smagsprøver” på efterårets og vinterens HOLD. Alle kunne prøve cycling, Zumba, Zumba Gold, ZumbaTomic (børn), Latinmix, Yoga strech og QiGong. Alle havde mulighed for at prøve ovennævnte HOLD – som i dagens anledning var afkortet til 20 minutter, for at få plads til alle HOLD.

I LOOP Cirkeltræning benyttede mange sig af en prøverunde i cirklerne – for senere at booke en grundig prøvetime med instruktør.

Mange benyttede sig af fødselsdags tilbuddet, om LOOP+HOLD til kun kr. 249,-.

Desuden blev ZUMBATOMIC – Little Starz (4-7 år) og BIG Starz (8-12 år) lanceret af Zumba instruktør Mette Mai Diget.

”Tilbuddene blev taget rigtig godt imod – men på grund af EDB problemer var det ikke alle som fik muligheden for at benytte sig af tilbuddet. Vi har derfor besluttet at tilbuddet gælder hele uge 35” -udtaler Niels Jørgensen.

Husk at der kan bookes GRATIS prøvetimer til LOOP Cirkeltræning og Hold på telefon nummer 44 324 324 eller kigge forbi LOOP på Kattegatvej 11 – indkørsel fra Buttervej.

Hele TEAM LOOP+HOLD takker for en fantastisk dag.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '1 års fødselsdag i LOOP Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger