Spræng Kappelborg i luften!

Spræng Kappelborg i luften!

19. september 2011 - kl. 12:42 - af

Kom til en kemitime, du aldrig vil glemme… Kulturhus Kappelborg er for alvor ved at komme i omdrejninger. Biblioteket bliver benyttet fra morgen til aften, der truttes, trommes og sjunges i Musikskolen, bridgeklubben har for længst givet kort og viseklubben løfter taget i den gamle gymnastiksal uge efter uge. Forleden vred 200 sig i krampelatter i multisalen, da gøgleren Erik Clausen var på slap line i sit forrygende one-man show.

Og på mandag den 26. september bliver hele herligheden pulveriseret, når Aalborg Universitet rykker ind med deres gnistrende, dampende kemishow.

Arrangementet er et led i Naturvidenskabsfestivalen, og der er en lumsk bagtanke ved projektet – nemlig at gøre især yngre mennesker interesserede i naturvidenskabernes fantastiske verden. Derfor er alle byens skoleelever hermed også inviteret til en kemitime, de aldrig vil glemme!

Aalborg Universitet præsenterer et underholdende show baseret på spektakulære og fascinerende reaktioner mellem hverdagens kemikalier. Det er viden om naturvidenskab på en let tilgængelig måde i fuld fart og med et smil på læben.

De seriøse løjer starter kl. 15, og alle er velkomne. Det er gratis at overvære det spændende kemishow.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spræng Kappelborg i luften!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger