Skagen har stadig sin første sejr tilgode!

Jens Henriksen spillede en flot kamp i Skagboernes nederlag på 2-6 til Århus.

Skagen har stadig sin første sejr tilgode!

7. december 2011 - kl. 2:13 - af

Skagen billard klub 1-div hold i 3-bande carambole var søndag d 4/12 en tur i Aarhus og spille mod rækkens nummer 2. Som så mange gange før blev det en svær kamp. Martin Olesen fik en lidt sløj start imod Bendt Kjærgaard, der startede som lyn og torden. Bendt gik i stå og lukkede Martin Olesen ind i kampen. På godt spil og med en højeste serie på 5, pressede Martin sin modstander, der dog til sidst lukkede kampen til 40-36.

Så var det Ole Frisk! Hansen`s tur ved det blå klæde imod Kim Schmidt Nielsen. Ole Frisk! fik aldrig lagt pres på Kim, så derfor kunne han lukke i 51 indgange og et snit på 0,784 imod Ole`s snit på 0,549. Kampen sluttede 40-28.

Dermed var Århus foran med 4-0 da det var Jens Henriksens tur. Jens blev den store oplevelse i dagens største drama? Skagboen har spillet godt i de seneste par kampe, dog uden at vinde, men med en kneben 40-39 sejr over Claus Book Mortensen,  tog han sin første sejr i årets holdturnering.  Jens lukkede kampen i 61 indgange og med et totalsnit på 0,655.

Michael Sørensen, holdet`s 1 mand, havde en mindre god dag imod Jorge Dalgado. Begge kom skidt fra start,  men mens Michael Sørensen aldrig rigtig kom i gang, kunne hans modstander trække fra og vinde kampen 40-26.

Næste kamp er på hjemmebane d 18 dec. kl 11 i Skagen Billard Klub.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen har stadig sin første sejr tilgode!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger