7’er stole gav flot resultat til  …..

7’er stole gav flot resultat til …..

4. juni 2012 - kl. 9:21 - af

……. Stafet for Livet i Frederikshavn.

De fem 7’er stole, som kunstneren Steen Karlsen har udsmykket til fordel for ”Stafet for Livet”, blev søndag aften solgt på auktion ved auktionshuset Lauritz.com. Det samlede hammerslag for de fem stole endte på 40.700 kr. Republic of Fritz Hansen har doneret stolene, og Lauritz.com afvikle-de auktionen og donerer samtidigt gebyrer og salærer ved salget til Stafet for Livet. Alt i alt bety-der det, at salget af stolene bidrager med 50.000 kr. til Stafet for Livet i Frederikshavn – og dermed Kræftens Bekæmpelses arbejde.

Formand for styregruppen for Stafet for Livet i Frederikshavn, Aase Lindbøgh Nielsen, siger: ”Det er et utrolig flot resultat, og vi er meget taknemlige for den fantastiske støtte og opbakning, som vi har fået fra Republic of Fritz Hansen, Lauritz.com og ikke mindst Steen Karlsen.

Vi glæder os til Stafet for Livet på Knivholt den 16.-17.juni, og med dette resultat er der virkelig mulighed for, at vi ender med at sende et rekord-stort beløb videre til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde.”

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '7’er stole gav flot resultat til .....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger